Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Oyuna kaç tane shader pack kurduysam hiçbiri çalışmadı. Sadece gökyüzündeki bulutlar değişiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Oyuna kaç tane shader pack kurduysam hiçbiri çalışmadı. Sadece gökyüzündeki bulutlar değişiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Veli1026 5 Mayıs 2022 Çözümü buldum. Az önce internette araştırırken karşıma çıktı. Videodaki paketi kurup aktif edince shader'larım çalışmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözümü buldum. Az önce internette araştırırken karşıma çıktı. Videodaki paketi kurup aktif edince shader'larım çalışmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2022 #2 Veli1026 dedi: Oyuna kaç tane shader pack kurduysam hiçbiri çalışmadı. Sadece gökyüzündeki bulutlar değişiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunda esc ye basıp shaderlar kısmını bulun.Oradan tüm ayarları açın. Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Oyuna kaç tane shader pack kurduysam hiçbiri çalışmadı. Sadece gökyüzündeki bulutlar değişiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunda esc ye basıp shaderlar kısmını bulun.Oradan tüm ayarları açın.
KS KS Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 Ethem Efe dedi: Oyunda esc ye basıp shaderlar kısmını bulun.Oradan tüm ayarları açın. Genişletmek için tıkla... Java Edition değil Windows 10 Edition'dan bahsediyordum. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Oyunda esc ye basıp shaderlar kısmını bulun.Oradan tüm ayarları açın. Genişletmek için tıkla... Java Edition değil Windows 10 Edition'dan bahsediyordum.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #4 Oyun sürümünüz nedir? 1.16.200 sürümünden sonra ise shader desteği kalkmıştı yani çalışmazlar Artı 0 Eksi
KS KS Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 Assecreed dedi: Oyun sürümünüz nedir? 1.16.200 sürümünden sonra ise shader desteği kalkmıştı yani çalışmazlar Genişletmek için tıkla... Oyun sürümü 1.18.31. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Oyun sürümünüz nedir? 1.16.200 sürümünden sonra ise shader desteği kalkmıştı yani çalışmazlar Genişletmek için tıkla... Oyun sürümü 1.18.31.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #6 Dediğim gibi o sürümler shader desteklemiyor. Eski sürümlere dönmek dışında bir çözüm yok. Onu da bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Dediğim gibi o sürümler shader desteklemiyor. Eski sürümlere dönmek dışında bir çözüm yok. Onu da bilmiyorum.
KS KS Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #7 Çözümü buldum. Az önce internette araştırırken karşıma çıktı. Videodaki paketi kurup aktif edince shader'larım çalışmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü buldum. Az önce internette araştırırken karşıma çıktı. Videodaki paketi kurup aktif edince shader'larım çalışmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et