Outris Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #1 Merhaba, ben Razer Kraken kullanıyorum ve Minecraft Windows 10 girince sesler bozuluyor. Cızırtı sesleri geliyor biraz forumlara baktım bu durumu yaşayan 1 kişi var. Sadece çoğu yöntemi denedim işe yaramıyor. Ses kartım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Merhaba, ben Razer Kraken kullanıyorum ve Minecraft Windows 10 girince sesler bozuluyor. Cızırtı sesleri geliyor biraz forumlara baktım bu durumu yaşayan 1 kişi var. Sadece çoğu yöntemi denedim işe yaramıyor. Ses kartım yok.
Çözüm Outris 30 Ekim 2022 Hocam çözdüm internette bir video vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam çözdüm internette bir video vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 30 Ekim 2022 #2 Diğer oyunlarda sorun oluyor mu hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Outris Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #3 579137 dedi: Diğer oyunlarda sorun oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Minecraft'ta. Artı 0 Eksi
579137 dedi: Diğer oyunlarda sorun oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Minecraft'ta.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 30 Ekim 2022 #4 Outris dedi: Hayır sadece Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Diğer ses vericilerinde sorun oluyor mu hocam? Artı 0 Eksi
Outris dedi: Hayır sadece Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Diğer ses vericilerinde sorun oluyor mu hocam?
KS KS Outris Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #5 579137 dedi: Diğer ses vericilerinde sorun oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor hocam fakat dier kulaklıklarım iyi değil peki neden Razer Kraken'le oynayamıyorum. Artı 0 Eksi
579137 dedi: Diğer ses vericilerinde sorun oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor hocam fakat dier kulaklıklarım iyi değil peki neden Razer Kraken'le oynayamıyorum.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 30 Ekim 2022 #6 Outris dedi: Evet veriyor hocam fakat dier kulaklıklarım iyi değil peki neden Razer Kraken'le oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bunu deneyin belki olabilir. Artı 0 Eksi
Outris dedi: Evet veriyor hocam fakat dier kulaklıklarım iyi değil peki neden Razer Kraken'le oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bunu deneyin belki olabilir.
KS KS Outris Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #7 579137 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunu deneyin belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız galiba ben sadece Minecraft'ta sorun yaşıyorum dierlerinde yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
579137 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunu deneyin belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız galiba ben sadece Minecraft'ta sorun yaşıyorum dierlerinde yaşamıyorum.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 30 Ekim 2022 #8 Outris dedi: Hocam siz yanlış anladınız galiba ben sadece Minecraft'ta sorun yaşıyorum dierlerinde yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum yine de deneyin belki olabilir diye attım. Artı 0 Eksi
Outris dedi: Hocam siz yanlış anladınız galiba ben sadece Minecraft'ta sorun yaşıyorum dierlerinde yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum yine de deneyin belki olabilir diye attım.
KS KS Outris Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #9 Hocam çözdüm internette bir video vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam çözdüm internette bir video vardı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et