Minecraft Xaero's Minimap hatası

Gerçekten ilginç. Bir mod paketi mi kullanıyorsunuz, yoksa modları kendi elinizle mi kurdunuz? Mods dosyanızı atabilirseniz iyi olur. Bu arada Config klasörünüzden xaero's ile alakalı Config'leri silmek sorununuzu çözebilir.
Peki sildiğimde başka dünyalarımdaki waypoint'ler vs. gider mi?

Modpaketi değil, kendi elimle kurdum modları.

Maalesef config silmeme rağmen olmadı.

Bunlar ise yüklediğim modlar.

Modların hepsini sildim ve denediğimde yine olmadı, halbuki bütün ayarlar açıktı. Sanırım yüklediğim minimap jar'ı hatalı

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-21_193003018.png
    resim_2024-07-21_193003018.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-07-21 192945.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-21 192945.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Peki sildiğimde başka dünyalarımdaki waypoint'ler vs. gider mi?
Evet.

Modların hepsini sildim ve denediğimde yine olmadı, halbuki bütün ayarlar açıktı. Sanırım yüklediğim minimap jar'ı hatalı
Modları silip yüklediğinizde ayarlar sıfırlanmaz ayarların sıfırlanması için configlerini silmeniz gerekir. Fakat xaero's configini sildiğinizde sorunun çözülmemiş olması ilginç.

Evet.

Modları silip yüklediğinizde ayarlar sıfırlanmaz ayarların sıfırlanması için configlerini silmeniz gerekir. Fakat xaero's configini sildiğinizde sorunun çözülmemiş olması ilginç.
Hocam sorunu sonunda çözdüm, benim indirdiğim mod dosyası hatalıymış. Maalesef bunu görmem 5 yada 6 saatimi aldı. Sonunda gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 2024-07-21_19.39.36.png
    2024-07-21_19.39.36.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 26
Böyle şeylerle uğraşmamak için mod paketlerine bakabilirsiniz. Gerçekten bir yerden sonra bıktırıyor.
Aslında sabahtan beri Mavislime 11. Sezon mod paketini yapmaya çalışıyorum, ve yaptımda. Böyle şeylerle uğraşmak benim için bir hobi gibi, sanırım işsizim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı