Çözüldü Minecraft Xbox Bedrock Edition sürümü nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sizinki büyük ihtimalle Windows 10 Edition. Java Edition olanda sürümler var. Bunun sürümü zaten belli. Güncelleme gelirse yaparsınız.
Hocam Bedrock Edition da sürüm değiştirme yok biliyorum (en azından legal yollarla) sizin dediğiniz Java da.
O zaman otomatik olarak son sürüm mü oynuyorum?

Evet. Bir oyunu para ile alıp yerinden indirdiğinizde o yunun sizi güncel tutması gerekir zaaten.
Snapshotlara falan erişebiliyordu Doğukan Adal isimli YouTuber sanırsam.Acaba nasıl yapıyordu, belki de direkt olarak snapshotları oynuyorumdur, son sürüm olarak.

Sizinki büyük ihtimalle Windows 10 Edition. Java Edition olanda sürümler var. Bunun sürümü zaten belli. Güncelleme gelirse yaparsınız.

Çözüm
Hocam peki Bedrock Edition'da animasyonlar falan nasıl yapılıyordu?

Bu oyunu ben pek bilmiyorum. Benim çocuklar oynuyor. Game Pass ile Java Edition da geldi. Daha doğrusu ben pek oynamayı beceremedim.

Bu oyunu ben pek bilmiyorum. Benim çocuklar oynuyor. Game Pass ile Java Edition da geldi. Daha doğrusu ben pek oynamayı beceremedim.
Anladım teşekkür ederim yine de. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı