Minecraft yanlış ekran kartı ile açılıyor

Yello

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var biri RX560X, diğeri de Radeon Vega 8. Minecraft Radeon Vega 8 ile açıldığı için Minecraft'ta düşük FPS alıyorum. Acaba çözümü bilen var mı?

Hocam oyun açık iken görev yöneticisinden hangi java uygulaması en yüksek cpu veya ram değerlerini kullanıyorsa onu öğrenin.(dosya dizinini). Daha sonra Grafik ayarları/Göz at kısmından o java dizinini seçin. Ardından yüksek performans deyip kaydedin.

Bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var biri RX560X, diğeri de Radeon Vega 8. Minecraft Radeon Vega 8 ile açıldığı için Minecraft'ta düşük FPS alıyorum. Acaba çözümü bilen var mı?
Minecraft'a girerken sağ tıklayıp Grafik işlemciyle çalıştır kısmı çıkıyor mu? Oradan RX560X'i seçer misiniz?

Hocam oyun açık iken görev yöneticisinden hangi java uygulaması en yüksek cpu veya ram değerlerini kullanıyorsa onu öğrenin.(dosya dizinini). Daha sonra Grafik ayarları/Göz at kısmından o java dizinini seçin. Ardından yüksek performans deyip kaydedin.
jawaw dosyası olması lazım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olacaktır.

Abi şimdi aradan grafik ayarları yaz ve gir ardından Minecraft'ın exe dosyasını seç ve yüksek performansı seç olmuyorsa YouTube'a bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olacaktır.

Adamda AMD var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı