Minecraft, Zoom Cloud meeting açıkken kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşımla Zoom'da konuşuyoruz(yakında Discord'a geçeceğiz). Minecraft oynarken FPS 50'ye düşüyor. Normalde 150FPS alıyorum. Ya da Zoom donuyor.
Kanka Discord'a kesin geçin daha iyi. Ekran falan da paylaşabiliyorsun. Mikrofon sıkıntıysa yazabiliyorsun. Başka serverlara girebiliyorsun yani.
Arkadaşımla Zoom'da konuşuyoruz(yakında Discord'a geçeceğiz). Minecraft oynarken FPS 50'ye düşüyor. Normalde 150FPS alıyorum. Ya da Zoom donuyor.
Knk discord a kesin geçin daha iyi ekran fln de paylaşabıliyon mikrofon sıkıntıysa yazabilion başka serverlara girebilion yani bide kendi Server ını oluşturup bot davet edip bot un özelliklerini (->>!?) vb komutlar ile yardım yazarak kurup bot un özellikleriyle eğlenebilirsin biri Server a geldiğinde hoşgeldin yazısı çıksın diye bilirsin mesela

Son düzenleme:
Zoom uygulaması işlemci kullanımı fazla olduğundan kasıyor Minecraft işlemciye bayağı yüklendiğinden kasması normal.

Derste oynama diyeceğiniz kadar yardım etmeye çalışsaydınız konu çoktan çözülmüştü.
Zoom işlemciyi kullanır biraz, arkada oyun da açılınca kasması muhtemel. Discord'a geçin düzelir büyük ihtimalle. Düzelmez ise buraya yazarsınız.

Aga 2 yıldır Discord kullanıyorum

Hocam arkadaş DC'den fazla anlamıyor Zoom çalışsa bile donuyor yanıt vermiyor diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…