Minecraft'a %150 zam!

Doğru Minecraft sürekli oynanacak bir oyun değil her 1 veya 2 ayda bir girip uzun saatler oynayıp geri çıkarım.

Minecraft gününüzde tamamen çok oyunculu üzerinden dönen bir oyun, sunucu çeşitliliği çok fazla ve modlama kapasitesi çok geniş. Tek oyunculuda pek oynayan kaldığını sanmıyorum.

Mojang sağ olsun saçma güncellemeleri ile mahvettiler ama hala çok güzel sunucular var gayet güzel vakit geçirebiliyor isteyen oyunun kitlesi uzun yıllar daha bırakmaz hala popülerliğini koruyan bir oyun zaten.

Şu oyuna 1 lira vereceğime bayırdan aşşağı yuvarlarım onu izlerim daha keyifli

Mantık olarak dolar bazlı konuşursak 30 dolar yani (800) TL olan oyun 500 TL olmuş yani ucuz.
Geçenlerde bir bakan açıklama yapmıştı dolar bazında dünyanın en ucuz petrolünü kullanıyoruz diye. Siz de o mantıkla düşünüyorsanız demek ki

Ben Minecraft'a zam bekliyordum, hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama bir konuda bunu söylemiştim pek ciddiye alınmamıştım. Şaşırmadım, bir de Minecraft'ın en eski oyuncularından biri olarak söyleyebilirim ki Minecraft'ın tadı 100+ mod paketleri eşliğinde multiplayer ile çıkar bunu yapmayan kendine Minecraft oynadım demesin. İlk Minecraft oynamam muhtemelen 2012 yılına dayanıyor.

Son düzenleme:
Talihsiz bir olay oldu ne yazık ki.

Parasını hak etmiyor. Adamakıllı premium sunucu yok ki zaten. Bir Hypixel var. Onun da sunucuları Amerika'da olduğu için ping sorunu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…