Minecraft'a %150 zam!

500 TL'ye onu alacağıma giderim indirimde RDR 2'yi kapar 200 saat ona gömerim ve 2000 saat Minecraft'ta göre daha çok zevk alırım. Minecraft bence fena sıkıcı istediği kadar mod olsun. Ben direk sanat tasarımını sevmiyorum.

Doğru Minecraft sürekli oynanacak bir oyun değil her 1 veya 2 ayda bir girip uzun saatler oynayıp geri çıkarım.

Minecraft gününüzde tamamen çok oyunculu üzerinden dönen bir oyun, sunucu çeşitliliği çok fazla ve modlama kapasitesi çok geniş. Tek oyunculuda pek oynayan kaldığını sanmıyorum.

Mojang sağ olsun saçma güncellemeleri ile mahvettiler ama hala çok güzel sunucular var gayet güzel vakit geçirebiliyor isteyen oyunun kitlesi uzun yıllar daha bırakmaz hala popülerliğini koruyan bir oyun zaten.

Ben Minecraft'a zam bekliyordum, hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama bir konuda bunu söylemiştim pek ciddiye alınmamıştım. Şaşırmadım, bir de Minecraft'ın en eski oyuncularından biri olarak söyleyebilirim ki Minecraft'ın tadı 100+ mod paketleri eşliğinde multiplayer ile çıkar bunu yapmayan kendine Minecraft oynadım demesin. İlk Minecraft oynamam muhtemelen 2012 yılına dayanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı