Minecraft'a %150 zam!

Benim parasını hak etmiyor dediğim çoğu oyun 200 TL bandında geldi.

Maalesef fiyatlar çok arttı. Ama Minecraft ne 200'ü ne de 500TL'yi hak ediyor. Survival açısından iyi bir oyun değil. Eskiden çok iyi güncellemeler gelirken şimdi 1 sürümde gelmesi gereken güncellemeleri 4 5 farklı sürüme dağıtıyorlar. İlla ki alacak varsa bir şey diyemem ama kararsız kalanlara tavsiye etmiyorum.

Maalesef fiyatlar çok arttı. Ama Minecraft ne 200'ü ne de 500TL'yi hak ediyor. Survival açısından iyi bir oyun değil. Eskiden çok iyi güncellemeler gelirken şimdi 1 sürümde gelmesi gereken güncellemeleri 4 5 farklı sürüme dağıtıyorlar. İllaki alacak varsa bir şey diyemem ama kararsız kalanlara tavsiye etmiyorum.

Minecraft'ın gelen güncellemeleri aslında umurumda değil, Minecraft'tan beklentim her zaman erişebilir olmasıydı ve Microsoft'un bu konuda Mojang Studio'ya göre iyi olduğunu düşünüyorum. Senin 200 veya 500 TL'yi hak etmiyor dediğin oyun 25 euro. 2019 yılına kadar da euro ile satışı yapıldı Türkiye'de ve orijinal bir kopyasını satın almak bence aşırı karışıktı. Microsoft biraz geçte olsa oyunu daha çok yerelleştirdi ve Minecraft'ın TL ile satılmaya başlanıldı ve satım alımı kolaylaştırıldı böyle olunca kara para aklandığını ve aldatmacalarla dolu oldğunu düşündüğüm premium hesap pazarının ekmek teknesi de kesildi. Bu herkesin anlayamayacağı kadar güzel bir şey ama hak edip etmediği biraz kişisel bir durum.

Son düzenleme:
Minecraft'ın gelen güncellemeleri aslında umurumda değil Minecraft'tan beklentim her zaman erişebilir olmasıydı ve Microsoft'un bu konuda Mojang Studio'ya göre iyi olduğunu düşünüyorum. Senin 200 veya 500 TL'yi hak etmiyor dediğin oyun 25 euro. 2019 yılına kadar da euro ile satışı yapıldı Türkiye'de ve satın alması bence aşırı karışıktı. Minecraft'ın TL ile satılması ve satım alımının kolaylaştırması herkesin anlayamayacağı kadar güzel bir şey ama hak edip etmediği biraz kişisel bir durum.
Hak edip etmemesi evet kişisel durum. Bana göre bu oyuna 500tl verilmez. Ben 30tl ye ilk e postası dahil her şey dahil hesap almıştım eskiden. Yıllar geçmesine rağmen microsoft hesabıma bağladım ve sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Bu şekilde almasaydım ve param olsa bile bu oyuna hayatta 200 ya da 500tl vermezdim.

Şu oyuna 5 liradan fazla para verenin ciddi oyun zevki yoktur.

Bu düşünceye abartı bulduğumdan katılmam işte, 5 liraya artık su alırsın sadece. Bu kafaya sahip kullanıcılara 5 TL paraya çalıntı premium satıp çok kar ettiler zamanında bence. Çocukken bende öyleydim zira böyle basit duran bir oyun neden sene 2012 45 TL (19 euro) olur. O zamanlar 45 TL bile pahalıydı bir oyun için.

@Penetrator God anca Minecraft'tan anlamayan biri bu yorumuma güler. Minecraft 1.0 sürümünden sonra çıktı çıkalı Türkiye'de hiçbir zaman ucuz bir oyun olmadı? Sırf bu yüzden 3. taraf satıcılardan premium hesap alındı. Microsoft satın aldıktan sonra TL ile satın alma seçeneğimiz olunca alan aldı şimdi 500 TL olunca ağlarsın tabii.

Son düzenleme:
5 lira örneğini vererek oyunun para bile vermeye değmeyecek olduğunu belirtmek istedim. Diğer yandan bana katılmaman hiç umurumda da değil dostum. Senin zevksizliğin sadece seni ilgilendirir.

Bende düşüncene katılmadığımı belirtiyorum, saygı gösterip göstermemek sana kalmış. Bana göre 5 TL abartı bir rakam orada ne anlatmaya çalıştığın veya belirtmeye çalıştığın şey umurumda değil. "senin zevksizliğin" demende maalesef saygısızlık olmuş. Herkesin zevki kendine bu yüzden zevkler ve renkler tartışılamaz diyoruz, forumda 10.000 mesaja sahip birinin konu hakkında böyle yanıt vermesi inanılmaz gerçekten. 👎

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı