Minecraft'a kaç GB RAM vermeliyim?

1881mirac

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım W11 ve 16 GB RAM'e sahibim. Sizce Minecraft'a kaç GB RAM vermeliyim? Şu anda 3 GB RAM veriyorum. Bunu 5 GB RAM'e çıkartırsam FPS'im artar mı?

Bilgisayarım W11 ve 16 GB RAM'e sahibim. Sizce Minecraft'a kaç GB RAM vermeliyim? Şu anda 3 GB RAM veriyorum. Bunu 5 GB RAM'e çıkartırsam FPS'im artar mı?
8 GB en iyisi olur bence.

Monitör Hz in ne ise o FPS'i alıyorsun bana göre atıyorum monitörün 100Hz 3RAM de 200 FPS alıyorsun arttırmana gerek yok zaten sen 200 değil 100FPS almış oluyorsun.

FPS'iniz artmıyor. Alabileceğiniz maksimum görüş mesafesi artıyor. Zaten Minecraft 1 GB kadar RAM kullanıyor.

Artı -1 Eksi

Ben 6 yıldır Minecraft'ı aktif olarak oynuyorum.
Bence 4 GB RAM vermek idealdir.
3 GB RAM'dan 4-5 GB RAM vermenizin mod kullanmıyorsanız FPS artışı fazla olmicaktır.
Bu arada sodium modu FPS'e bayağı katkı yapıyor onu söyleyeyim.
Deneyip görebilirsiniz ne de olsa zor bir işlem degil.

FPS'iniz artmıyor. Alabileceğiniz maksimum görüş mesafesi artıyor. Zaten Minecraft 1 GB kadar RAM kullanıyor.

1 GB RAM oyunu 20 FPS falan oynarsınız.

Sodium ile 750+ FPS alıyorum şu an. Çok akıcı hale geldi, teşekkür ederim.

Görüş mesafeniz ne kadar?
8'e aldım ancak iki kat artırınca bile çok fazla bir FPS düşüşü yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…