MX 330 sistemde Minecraft'a kaç GB RAM verilmeli?

Mrcon223

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Minecraft'ta 6 GB RAM verdim 7GB RAM verirsem sıkıntı olur mu? Oyunu modlu oynuyorum.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: MX330.
İşlemci: i5-1035G1 1.00GHz
Veya sanal RAM diye bir şey duydum yapsam bilgisayarı yavaşlatır mı?

Kanka ben CPU Z yazdım GPU Z değil.
1.PNG
2.PNG

Anladığım kadarıyla 2 tane 4 GB RAM'ın var. O yüzden eğer bir tane 8 alıp koyarsan Dual çalışmaz PC'nin performansı düşebilir. Eğer RAM değiştirmek istersen uğraşırsın. Normalde şu an kullandığınız RAM'ın aynısını veya 8 GB versiyonunu atardım ancak anladığım kadarıyla sizin ramınızdan kalmamış piyasada. Diğer RAM'lerle ilgili çok bir bilgim yok eğer şunu al dersem yalan olur sonra uyumluluk sorunu falan çıkmasın.

Hocam ramınız 8 GB SE neden slot 2 boş gözüküyor acaba?
Çünkü burada gözükene göre bir tane 4 GB ramınız var.

Anladığım kadarıyla 2 tane 4 GB RAM'ın var. O yüzden eğer bir tane 8 alıp koyarsan Dual çalışmaz PC'nin performansı düşebilir. Eğer RAM değiştirmek istersen uğraşırsın. Normalde şu an kullandığınız RAM'ın aynısını veya 8 GB versiyonunu atardım ancak anladığım kadarıyla sizin ramınızdan kalmamış piyasada. Diğer RAM'lerle ilgili çok bir bilgim yok eğer şunu al dersem yalan olur sonra uyumluluk sorunu falan çıkmasın.

görev yöneticisinde 8 yazıyor.

Bu ram uyumlu mudur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı