Minecraft'a Mustard Virus mod paketi nasıl kurulur?

Hocam CurseForge'u indirip brovvse kısmından kurun.

Korsan Minecraft kullanıyorum onda oluyor mu o şekilde.

Bir yolu var mı mod paketi kurmanın bu arada kullandığım Launcher'i burada yazmak yasak ondan yazamıyorum.

Bir yolu var mı mod paketi kurmanın bu arada kullandığım Launcher'i burada yazmak yasak ondan yazamıyorum.

Son düzenleme:
Galiba yok hocam orijinal alsaydınız keşke.

Yabancı bir kaynaktan buldum ve yaptım ama bu mod nasıl işliyor tam anlamadım zombilerin zorluğu gün geçtikçe artıyor mu yoksa birkaç gün durdum oyunda çok kolay bu zombiler sen tam detaylı biliyor musun bu modu.

Yabancı bir kaynaktan buldum ve yaptım ama bu mod nasıl işliyor tam anlamadım zombilerin zorluğu gün geçtikçe artıyor mu yoksa birkaç gün durdum oyunda çok kolay bu zombiler sen tam detaylı biliyor musun bu modu.

Ben Slow zombili modunu kurmuşum şimdi fark ettim şimdi hızlı olan modu kuracağım ama şey soracağım bu zombiler blok kırıp koyabilecek mi?

Son düzenleme:

Ben Slow zombili modunu kurmuşum şimdi fark ettim şimdi hızlı olan modu kuracağım ama şey soracağım bu zombiler blok kırıp koyabilecek mi?

Hocam inanın mod hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Hocam inanın mod hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Tamam teşekkür ederim ben diğer mod paketini kurdum bu sever oyuna giriyorum yeni dünya oluşturup girerken resimdeki gibi bir hata veriyor ve komut şeysi açılıyor bilgin var mı bu konuda ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot 26.06.2024 14_50_41.png
    Screenshot 26.06.2024 14_50_41.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 99
Hatalı modlar crash verdiriyor.

Modları bu launchera nasıl yüklediğini anlatırsan sorunu çözeyim sana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki şekilde curse Forge'den mod paketini indirip daha sonra laucnher üzerinden oluşturduğum versiyona attım.

Hatalı modlar crash verdiriyor.

Modları bu launchera nasıl yüklediğini anlatırsan sorunu çözeyim sana.

Tek tek modları denedim ve en sonunda buldum https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/serene-seasons sıkıntı çıkartan mod bu şimdi yine de teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki şekilde curse Forge'den mod paketini indirip daha sonra laucnher üzerinden oluşturduğum versiyona attım.

Tek tek modları denedim ve en sonunda buldum https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/serene-seasons sıkıntı çıkartan mod bu şimdi yine de teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Çözdüğün iyi olmuş ama birdahaki sefere direk sağ alttaki tl mods logosuna tıklayıp direk modpaketlerini indirebilirsin.curseden indirip aktarmana gerek yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı