Çözüldü Minecraft'a resource pack ile nasıl müzik eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PALA_KV

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Minecraft'ın default resource pack'ini indirip oyuna yeni müzikler eklemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Şöyle bir sound texture pack buldum:
Texture Pack
VirusTotal

Bu doku paketini indirin:
assets > minecraft > sounds yolunu izleyin.
Bu kısımda değiştirmek istediğiniz sesin klasörüne girin.

Değiştirmek istediğiniz sesi .obb uzantılı dosyaya çevirmeniz gerekecek. Bunun için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz:
https://convertio.co/tr/mp3-ogg/

Değiştirmek istediğiniz harici .obb ses dosyasını, doku paketindekiyle değiştirebilirsiniz.

Çözüm başarılı olduysa, geri dönüş yapmayı unutmayın.
Şöyle bir sound texture pack buldum:
Texture Pack
VirusTotal

Bu doku paketini indirin:
assets > minecraft > sounds yolunu izleyin.
Bu kısımda değiştirmek istediğiniz sesin klasörüne girin.

Değiştirmek istediğiniz sesi .obb uzantılı dosyaya çevirmeniz gerekecek. Bunun için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz:
https://convertio.co/tr/mp3-ogg/

Değiştirmek istediğiniz harici .obb ses dosyasını, doku paketindekiyle değiştirebilirsiniz.

Çözüm başarılı olduysa, geri dönüş yapmayı unutmayın.

Çözüm
Arkadaş zaten çözmüş fakat şunu da belirteyim. Minecraft'a dışarıdan ses ekleneceği zaman oyunun resource pack'i bulunup içindeki ses dosyaları çıkartılıp yenilerini koymuyoruz. Arkadaş zaten doğrusunu anlatmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantığını bu videoda yapılan şekilde anlayabilirsiniz. Bu videoda kişi başka bir texture packteki sesi, başka bir texture packe attı. Siz ise internetten indirdiğiniz mp3 uzantılı bir sesi .ogg uzantılı dosyaya çevirip, var olan texture packe atacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantığını bu videoda yapılan şekilde anlayabilirsiniz. Bu videoda kişi başka bir texture packteki sesi, başka bir texture packe attı. Siz ise internetten indirdiğiniz mp3 uzantılı bir sesi .ogg uzantılı dosyaya çevirip, var olan texture packe atacaksınız.

Oyuna koymak istediğim müziği boğulma ses efektine kaydettim fakat sadece boğulunca o müzik çalıyor. Fakat playsound da bulamadım. Nasıl boğulmak dışında bu sesi oynatabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı