Çözüldü Minecraft'a resource pack ile nasıl müzik eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PALA_KV

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Minecraft'ın default resource pack'ini indirip oyuna yeni müzikler eklemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Şöyle bir sound texture pack buldum:
Texture Pack
VirusTotal

Bu doku paketini indirin:
assets > minecraft > sounds yolunu izleyin.
Bu kısımda değiştirmek istediğiniz sesin klasörüne girin.

Değiştirmek istediğiniz sesi .obb uzantılı dosyaya çevirmeniz gerekecek. Bunun için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz:
https://convertio.co/tr/mp3-ogg/

Değiştirmek istediğiniz harici .obb ses dosyasını, doku paketindekiyle değiştirebilirsiniz.

Çözüm başarılı olduysa, geri dönüş yapmayı unutmayın.
Oyuna koymak istediğim müziği boğulma ses efektine kaydettim fakat sadece boğulunca o müzik çalıyor. Fakat playsound da bulamadım. Nasıl boğulmak dışında bu sesi oynatabilirim.

O konu hakkında bir bilgim yok maalesef, internette araştırabilirsiniz. Ben sadece doku/kaynak paketine harici ses eklemek konusunda yardımcı oldum.

Oyuna koymak istediğim müziği boğulma ses efektine kaydettim fakat sadece boğulunca o müzik çalıyor. Fakat playsound da bulamadım. Nasıl boğulmak dışında bu sesi oyna
reis müziğinin adını 11 yap sonra records dosyasının içine koy sonrada o resourspack dosyasını minecraft>resourspack içine at oyuna gir kaynak paketlerinden yükle oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı