Minecraft'a Shader yüklediğimde oyun kapanıyor

TejoOs

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Bilgisayarında Olan "Minecraft" adli oyuna sharder mod kurmak istedim ve de yükledim. Daha sonra oyuna açtıgımda sharderpack seçiyorum. World'e girdigimde oyunum cökmekte. Shaderpack seçmedigimde ise problem olmadan oyun oynanıyor .

Arkadaşımın bilgisayarında AMD Markalı bir ekran kartı bulunmakta ve onda bir sorun cıkmıyor. Benim Nvidia GTX 860m Marka ve modelli ekran kartımda niye calışmamakta? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Bilgisayar özellikleriniz nedir ?
  2. Sürücüleri kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin.
  3. Javayı kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin.
  4. Ekran kartınızın GTX 860m olarak ayarlandığından emin olun.

1. Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Fakat İşlemcim 3.4 Ghz ye kadar kendini turboluyor
2. Denedim
3. Silip Tekrar 64Bit Windows 8.1 Versiyonunu kurdum
4. Benim bilgisayrımın baslat tusunda 2 renk olmakta turuncu ekran kartu kullanılındıgında, mavi ise görüntü islemciden cıktığında yanımakta ve fark ettim ki Minecraft oynaren sürekli mavi yanıyor. İstedigim zaman nasıl ekran kartını çalıştırabilirim ?

Allah razı olsun kardeşim artık shader sorunsuz acılıyor. Nasıl teşekkür etsem azdır. Ayrıca FPS'mde arttı sayende :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı