Minecraft'a tıklayınca açılan "game" dosyası

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmtern

Hectopat
Evet başlıkta da belirttiğim gibi Minecraft uygulamasını açar açmaz masaüstünde bir "Game" klasörü açılıyor ve bunun içi kendi kendine dolmaya başlıyor. Bunun sebebini bilen var mı? Ve bundan nasıl kurtulabilirim?(ayrıca belirtmeyi unutmuşum oyunu oynadıkça yeni bir klasör daha açılıyor PC daha yeni alındı virüs girmesinden korkuyorum)

Ekran Görüntüsü (2).png

Ekran Görüntüsü (3).png

Son düzenleyen: Moderatör:
TLauncher kullanıyor gibisin. Virüs olduğunu sanmıyorum çünkü swiftshader bir grafik çizme aracı yada kütüphanesi gibi bir şey. Ama virüs değil de diyemeyiz. Zararsız gibi gözüken zararlı olabilir.

Herhangi bir shader veya mod yüklemeye çalıştın mı ? Ayrıca korsan yazılım kullanacaksan bile yazılımı çıkaran kişinin sitesinden indir virüslü olma ihtimali azalır. İnternette de olayı arattığım zaman benzer hata ile karşılaşan göremedim. Sana tavsiyem oyunu sil ve bilgisayarı bir virüs taramasından geçir. Korsan yazılımdan da uzak dur.

TLauncher kullanıyor gibisin. Virüs olduğunu sanmıyorum çünkü swiftshader bir grafik çizme aracı ya da kütüphanesi gibi bir şey. Ama virüs değil de diyemeyiz. Zararsız gibi gözüken zararlı olabilir.

Herhangi bir shader veya mod yüklemeye çalıştın mı? Ayrıca korsan yazılım kullanacaksan bile yazılımı çıkaran kişinin sitesinden indir virüslü olma ihtimali azalır. İnternette de olayı arattığım zaman benzer hata ile karşılaşan göremedim. Sana tavsiyem oyunu sil ve bilgisayarı bir virüs taramasından geçir. Korsan yazılımdan da uzak dur.

Teşekkür ederim dostum TLauncher harici Minecraft ile alakalı her şeyi sildim zaten. Virüs taramasını nereden yapabilirim? Antivirüs programı indirmeye çalışıcakken tekrar virüs kapmaktan korkuyorum.(ha bu arada shadder indirmeye çalıştım. Sanırım virüs taraması gerekli)
Hocam virüs girmesinden korkuyorsanız Kaspersky indirin.
Virüse benzemiyor.

Teşekkür ederim bro umarım virüs değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı