Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 17 Kasım 2023 #1 En son baktığımda 200 TL di almak için girdim 509 TL olmuş zam mı geldi?
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 roademka dedi: Eskimedi? Genişletmek için tıkla... Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum. Artı 0 Eksi
roademka dedi: Eskimedi? Genişletmek için tıkla... Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #12 Willches dedi: En son baktığımda 200 TL di almak için girdim 509 TL olmuş zam mı geldi? Genişletmek için tıkla... Son bakmanızın üstünden 5 ay geçti. Artı 0 Eksi
Willches dedi: En son baktığımda 200 TL di almak için girdim 509 TL olmuş zam mı geldi? Genişletmek için tıkla... Son bakmanızın üstünden 5 ay geçti.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #13 lensi dedi: Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? roademka dedi: Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Bu oyun eskimez Artı 0 Eksi
lensi dedi: Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? roademka dedi: Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Bu oyun eskimez
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 17 Kasım 2023 #14 roademka dedi: Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? Bu oyun eskimez Genişletmek için tıkla... Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez. Artı 0 Eksi
roademka dedi: Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var? Bu oyun eskimez Genişletmek için tıkla... Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez.
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #15 Pcman80 dedi: Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez. Genişletmek için tıkla... GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık? Artı 0 Eksi
Pcman80 dedi: Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez. Genişletmek için tıkla... GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık?
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 17 Kasım 2023 #16 ahmetflixs dedi: GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık? Genişletmek için tıkla... Olsun. Sonuç olarak eskimiyor.(muş) Artı 0 Eksi
ahmetflixs dedi: GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık? Genişletmek için tıkla... Olsun. Sonuç olarak eskimiyor.(muş)
Solid.Snake Zeptopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 36 17 Kasım 2023 #17 ahmetflixs dedi: GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık? Genişletmek için tıkla... Emin ol gelse de oynamazdın çünkü GTA 1 yılına göre iyi olsada şuan için iyi bir oyun değil Artı 0 Eksi
ahmetflixs dedi: GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık? Genişletmek için tıkla... Emin ol gelse de oynamazdın çünkü GTA 1 yılına göre iyi olsada şuan için iyi bir oyun değil
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #18 Zaten oynamazdım 2d oyunlar bana uygun değil edit: MC'ye gelen güncellemelerin 10 da 1 kadar gelse oynanırdı. Artı 0 Eksi
Zaten oynamazdım 2d oyunlar bana uygun değil edit: MC'ye gelen güncellemelerin 10 da 1 kadar gelse oynanırdı.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #19 Pcman80 dedi: Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez. Genişletmek için tıkla... GTa ya güncelleme gelmiyor ama minecrafta güncelleme geliyor ek olarak milyon tane sunucuları var gta 5 te bile o kadar sunucu yok Artı 0 Eksi
Pcman80 dedi: Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez. Genişletmek için tıkla... GTa ya güncelleme gelmiyor ama minecrafta güncelleme geliyor ek olarak milyon tane sunucuları var gta 5 te bile o kadar sunucu yok