Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum.Eskimedi?![]()
En son baktığımda 200 TL di almak için girdim 509 TL olmuş zam mı geldi?
Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var?Pp den beli oluyor zaten, ben 8 9 yaşımdayken oynuyordum.![]()
Bu oyun eskimezDostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var?
Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez.Dostum şuan 18 yaşımdayım oyunun veya benim profil fotoğrafımın ne alakası var?
Bu oyun eskimez
Eskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez.
Olsun. Sonuç olarak eskimiyor.(muş)GTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık?
Emin ol gelse de oynamazdın çünkü GTA 1 yılına göre iyi olsada şuan için iyi bir oyun değilGTA 1'e her yıl güncelleme geldi de ve Online desteği geldi de biz mi oynamadık?
GTa ya güncelleme gelmiyor ama minecrafta güncelleme geliyor ek olarak milyon tane sunucuları var gta 5 te bile o kadar sunucu yokEskir, o zaman hadi herkes GTA 1 oynasın sonuçta MC eskimediğine göre o da eskimez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.