Çözüldü Minecraft'da CPS sınırı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
CR'de CPS limiti 17 olması lazım. Ben oynarken 17 CPS yapınca ya da 17'yi aşınca "CPS limitini aştınız. Vuruşlarınız sayılmayacak." gibi bir uyarı alıyorum.

Benim de 5 saniye rekorum 67. :D

Ben sorun yaşamıyorsam herhalde sizde yaşamazsınız.
CR'de CPS limiti 17 olması lazım. Ben oynarken 17 CPS yapınca ya da 17'yi aşınca "CPS limitini aştınız. Vuruşlarınız sayılmayacak." gibi bir uyarı alıyorum.

Benim de 5 saniye rekorum 67. :D

Ben sorun yaşamıyorsam herhalde sizde yaşamazsınız.
Orada sıkıntı yaşadım 17 ayarlayamadım 10'a ayarladım o zamanda kendim zaten 10 cps yapıyorum.Sanırım ayarlayadığım en yükseğine ayarlayacağım.

Aşmayabilir fakat bence kullanma. Bu tür hileler yüzünden Minecraft oynayamıyoruz.

Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?

Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?
Şakadır umarım. Gülüyorum ama şakadır herhalde.
Orada sıkıntı yaşadım 17 ayarlayamadım 10'a ayarladım o zamanda kendim zaten 10 cps yapıyorum.Sanırım ayarlayadığım en yükseğine ayarlayacağım.
Makro mu kullanıyorsunuz? Yoksa jitter, butterfly, dragclick falan yapabiliyor musunuz?

A4tech'in 10 liralık faresinde bile jitter click 14 CPS yapılıyor. Butterfly click icin se haklı olabilirsin. Lakin 20 CPS bile açsan aim ve olta ile yine beni yenemezsin 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı