Mesajımı düzelttim, boşuna tartışmaya girip ceza yemek istemiyorum.Katılıyorum.
Orada sıkıntı yaşadım 17 ayarlayamadım 10'a ayarladım o zamanda kendim zaten 10 cps yapıyorum.Sanırım ayarlayadığım en yükseğine ayarlayacağım.CR'de CPS limiti 17 olması lazım. Ben oynarken 17 CPS yapınca ya da 17'yi aşınca "CPS limitini aştınız. Vuruşlarınız sayılmayacak." gibi bir uyarı alıyorum.
Benim de 5 saniye rekorum 67.
Ben sorun yaşamıyorsam herhalde sizde yaşamazsınız.
Aşmayabilir fakat bence kullanma. Bu tür hileler yüzünden Minecraft oynayamıyoruz.
Hile sayılmaz? Açıkçası otomatik tıklaması hiledir onlar gene kendi tıklıyor.Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?
Şakadır umarım. Gülüyorum ama şakadır herhalde.Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?
Makro mu kullanıyorsunuz? Yoksa jitter, butterfly, dragclick falan yapabiliyor musunuz?Orada sıkıntı yaşadım 17 ayarlayamadım 10'a ayarladım o zamanda kendim zaten 10 cps yapıyorum.Sanırım ayarlayadığım en yükseğine ayarlayacağım.
Ayarladım dediği için pek çoğu öyle düşündü.Arkadaşlar neden hemen makroya sonuç olarak varıyorsunuz? Kimse makro kullandığını belirtmedi burada. Jitter, butterfly, drag tarzı bir sürü tıklama stil
Şakadır umarım. Gülüyorum ama şakadır herhalde.
Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?
Makro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?
A4tech'in 10 liralık faresinde bile jitter click 14 CPS yapılıyor. Butterfly click icin se haklı olabilirsin. Lakin 20 CPS bile açsan aim ve olta ile yine beni yenemezsinMakro bana göre hile sayılmaz. Çünkü iyi mouselere sahip olan insanlar bayağı bir hızlı tıklıyorlar. Kötü mousesi olanlar ne yapacak?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.