Merhabalar, biliyorum, oyun çok eski ama bilgisayarım ancak bunu kaldırıyor. Ve geçtiğimiz günlerde ekran kartım yandı, alttaki fotoğraftaki hatayı alıyorum, bir çözümü var mı acaba?
MultiMc kullanınız, kullanımı ve mod yüklemesi daha rahat. Sorun minecraftla ilgili olabilir ben tlauncher kullanıyorken sorun verdi multimc'ye geçtim şimdi rahatım.
Merhabalar, biliyorum, oyun çok eski ama bilgisayarım ancak bunu kaldırıyor. Ve geçtiğimiz günlerde ekran kartım yandı, alttaki fotoğraftaki hatayı alıyorum, bir çözümü var mı acaba?
MultiMc kullanınız, kullanımı ve mod yüklemesi daha rahat. Sorun minecraftla ilgili olabilir ben tlauncher kullanıyorken sorun verdi multimc'ye geçtim şimdi rahatım.
Merhaba. İşlemcinizde bulunan entegre GPU ile oynamak için GPU sürücülerini güncellemeniz gerektiği yazıyor. Kullandığınız işlemci nedir?
İşlemci modelini Google arama motorunda aratarak, işlemcinizde bulunan entegre GPU modelini öğrenebilirsiniz. Ardından bu GPU modelini Google arama motorunda aratarak güncel sürücüleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Yanmış olan ekran kartı sürücüsünün soruna neden olduğunu düşünmüyorum. Cihaz bağlı değilse sürücü yazılımı aktif olarak çalışmaz.