Minecraft'da yapacak bir şey kalmadı

O video size mi aitti? Ben de başkasının videosunu attınız sanmıştım. O zaman arkadaşlarınız ile modlu oynayabilirsiniz, tek başınıza sıkacaktır çünkü.
Neden başkasınınkini atayım ki 😂. Hayyallah hocam gece gece güldürdünüz vallaha ya.

Terrafirmacraft dene gerçek hayatı oyuna taşımaya çalışan bir mod. Yoksa da modlu duo gir arkadaşınla. O da mı olmadı? Bırak oyunu, güncelleme alsın en son 1.7.2'yi oynamıştım arkadaşlarla 1.12 oynadık geçenlerde daha fırını yaptık sıkıldım dedim bu ne böyle bir ömür mü geçer çok sıkıcı diye ama arada da eski Survival, Skywars, Eggwars, Bedwars günlerimi özlerim Skype'dan arkadaşlarımla konuşurken birimiz base korurdu, birimiz yol yapardı, ben OptiFine'a yol yapan rakipleri oklardım vs. güzel zamanlardı şimdi yine hep beraberiz ama aynı tadı vermiyor. Belki mağara güncellemesi bir umut beni sarar.

Terrafirmacraft dene gerçek hayatı oyuna taşımaya çalışan bir mod. Yoksa da modlu Duo gir arkadaşınla. O da mı olmadı? Bırak oyunu, güncelleme alsın en son 1.7.2'yi oynamıştım arkadaşlarla 1.12 oynadık geçenlerde daha fırını yaptık sıkıldım dedim bu ne böyle bir ömür mü geçer çok sıkıcı diye ama arada da eski Survival, Skywars, Eggwars, Bedwars günlerimi özlerim Skype'dan arkadaşlarımla konuşurken birimiz base korurdu, birimiz yol yapardı, ben OptiFine'a yol yapan rakipleri oklardım vs. güzel zamanlardı şimdi yine hep beraberiz ama aynı tadı vermiyor. Belki mağara güncellemesi bir umut beni sarar.

Skywars, Eggwars ve Bedwars oyunları da kanser doldu artık. Yavaş yavaş tükeniyor gibi Minecraft.

1630276324294.png

Adventure Time Treehouse içli dışlı yaparsanız çok zamanınızı alır ve efsane bir yapı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı