Minecraft'ı açık unuttuktan sonra PC yavaşladı

Görev yöneticisinden minecraft haala açık olabilir veya internet saat simgesinin yanında bir ok işareti oluyor basınca genelde nvidia denetim masası vs simgeleri çıkıyor çünkü nvidia her zaman açıktır orada da Minecraft açıksa kapat ve pc nin fanı ters takılmıssa da sorun yapabilir işlemcin minecraftı kaldırmıyorsa ve sen de gece boyu açık tutmussan o sırada da zombiler vs ortalıkta dolanırken işlemcin zorlanmış ve bir tarafını yakmış olabilir ısı ölçümün iyi çalışmıyo olabilir sen bi kasayı aç tozu vs temizle sonra işlemciyi çıkar işlemci fanını vs de temizle işlemciyi 1 gün takma ve metal olmayan bir tahtanın vs üzerinde zarar görmeyecek şekilde hava alan biyere koy soğusun orada sonra tak sorun devam ederse vay haaline not: fanı temizlerken su kullanma ve tecrüben yoksa çok bir kasayı açma dediklerimi yapma işlemciyi ters takarsan fanı takarken anakartı kırarsan çok bastırıpta sorun büyük

Eğer sistem laptop ise normal i5 8. Nesil 12gb Ram 4 GB ekran kartım var, Hitman Absolution oyununda ortalama 62-63°C
alıyorum.

Beyler sabaha kadar Minecraft'ı açık unutum MC'yi kapatınca bilgisayar çok yavaşladı. Yeniden başlattım, olmadı. Ne yapacağım?
Bu arada oyunda iken 70 dereceydim, oyunu kapattım masaüstünde yine 70 derece.

Bilgisayarı kapat, biraz soğusun fan kafayı yemiştir . Lütfen bir daha yapma, yaptıgında bilgisayarın aksi taktirde yanabilir.

Shader varsa eğer o kadar ısınması normal. Hatta ben shaderli MC oynarken RAM kullanımı 12 GB'a kadar çıkıyordu :D.

Beyler sabaha kadar Minecraft'ı açık unutum MC'yi kapatınca bilgisayar çok yavaşladı. Yeniden başlattım, olmadı. Ne yapacağım?
Bu arada oyunda iken 70 dereceydim, oyunu kapattım masaüstünde yine 70 derece.

Bütün kabloları çıkar çpc RAM'lari sök- 2 3 saat bekle geri takç SSD/HDD SATA kablolarını tak. Bekle tekrar tak BIOS pilini çıkar. 30 saniye sonra tekrar tak düzelmezse format at.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı