Minecraft'ı bırakamamak

Tüh ne kadar kötü bir durum. Allah kimseye böyle dert vermesin. Seviyorsan oyna, bırakma çabası neden? Oyunlardan uzaklaşmak istersin, artık hayatıma bakacağım dersin anlarım da başka bir oyunu oynamak için bir oyunu bırakmanın mantığını anlayabilmiş değilim.

Başka bir oyunu oynamak için bir oyunu bırakmanın mantığını anlayabilmiş değilim.

Banada hiç mantıklı gelmiyor. CS:GO'da oynuyorum, Minecraft'ta oynuyorum, Valorant'ta oynuyorum, The Forest'da oynuyorum, Don't Starve Together'da oynuyorum ve daha sayamayacağım birçok oyunu hiçbirini bırakmadan oynuyorum.

Aslında içimde multiplayer bir Survival sunucusu açıp yanıma 1-2 tane yakın arkadaşımı alıp oynama isteğim var fakat yapsam mı yapmasam mı hala düşünüyorum.

LoL'e başla ama iyi mi yaparsın kötü mü orası tartışılır

Ben şimdi fark ettim aslında ben Velet'lerden bıkmışım çünkü Online Türk sunucularında yaşı küçük çocuklar sürekli laf atıyordu o yüzden oyundan soğumuşum.

Neden multiplayer rekabetçi oyun oynayıp kendinize işkence ediyorsunuz ki, açın hikayeli oyununuzu, rol yapma oyununuzu vs. keyfinize bakın. Ya da toplayın 2-3 arkadaşınızı açın müziğinizi chill miencraft survival atın sohbet ede ede. Competitive oyun çöplük gibi ortam.

Bir süre oynadıktan süre kendime sürekli sorup cevabını alamadığım soru.

"Neden oynuyorum bu oyunu amacım ne bunda"

Sonu olmayan oyunları oynarken her zaman kendime bu soruyu soruyorum istemsizce hem de ve halen cevabını verebilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…