Minecraft'ı bırakamamak

Evet selamlar değerli Sosyal üyeleri, konuya geçeyim.

Ben 9 senedir Minecraft oynuyorum, bilgisayarım şu anki güncel oyunları da kaldıracak güce sahip fakat ben hala bu Minecraft'ı bırakamıyorum. Bir aralar multiplayer oynuyordum fakat multiplayeri bıraktım, bu aralar tekrardan içime oynama isteği geliyor. Aklımda şu an multiplayer server açıp arkadaşlarla (2-3 kişi) beraber Survival oynamayı düşünüyorum fakat bir yandan da bırakmak istiyorum.

Güncel oyunları oynamak istiyorum çünkü Minecraft'ı artık çoğu kişi oynamıyor. Valorant'a başladım fakat çıkıp Minecraft oynuyorum. Bu durumdan nasıl çıkacağım?
Tüh ne kadar kötü bir durum. Allah kimseye böyle dert vermesin. Seviyorsan oyna, bırakma çabası neden? Oyunlardan uzaklaşmak istersin, artık hayatıma bakacağım dersin anlarım da başka bir oyunu oynamak için bir oyunu bırakmanın mantığını anlayabilmiş değilim.

Başka bir oyunu oynamak için bir oyunu bırakmanın mantığını anlayabilmiş değilim.

Banada hiç mantıklı gelmiyor. CS:GO'da oynuyorum, Minecraft'ta oynuyorum, Valorant'ta oynuyorum, The Forest'da oynuyorum, Don't Starve Together'da oynuyorum ve daha sayamayacağım birçok oyunu hiçbirini bırakmadan oynuyorum.

Neden multiplayer rekabetçi oyun oynayıp kendinize işkence ediyorsunuz ki, açın hikayeli oyununuzu, rol yapma oyununuzu vs. keyfinize bakın. Ya da toplayın 2-3 arkadaşınızı açın müziğinizi chill miencraft survival atın sohbet ede ede. Competitive oyun çöplük gibi ortam.

Bir süre oynadıktan süre kendime sürekli sorup cevabını alamadığım soru.

"Neden oynuyorum bu oyunu amacım ne bunda"

Sonu olmayan oyunları oynarken her zaman kendime bu soruyu soruyorum istemsizce hem de ve halen cevabını verebilmiş değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı