Çözüldü Minecraft'ı en uygun şekilde nasıl edinebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

YavuzSelim18

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu Minecraft'ta Star Wars DLC'si gibi bir şey geldi. Benim de hoşuma gitti. Ama oyun pahalı geldi bilgisayar için. Sorum şu; Minecraft'ı en uygun şekilde nerden edinebilirim? Mesela Xbox GamePass'de veya başka yerlerde. Korsan da oynamak istemiyorum. Bir debo Star Wars DLC'sini nasıl en uyguna veya ücretsiz ise nasıl edinebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki o Star Wars DLC'sini indirebilir miyim?

Star Wars DLC'sini elde etmek için Windows 10 editions gerekir. O 85 TL, Star Wars DLC'si de 830 minecoin. Yani ekstra para demek. Microsoft Store'de var Minecraft. 85 TL verince bir de 400 minecoin veriyor.

Çözüm
Star Wars DLC'sini elde etmek için Windows 10 editions gerekir. O 85 TL, Star Wars DLC'si de 830 minecoin. Yani ekstra para demek. Microsoft Store'de var Minecraft. 85 TL verince bir de 400 minecoin veriyor.
Çok pahalı ya. Peki Xbox GamePass'de var mı Minecraft ? Ve o DLC'yi ücretsiz indirebileceğim bir yer?
Hocam artı olarak yukardaki arkadaş Tlauncher gibi birşey dedi. O Star Wars DLC'sini o Tlauncher'e yükleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Çok pahalı ya. Peki Xbox Game Pass'de var mı Minecraft? Ve o DLC'yi ücretsiz indirebileceğim bir yer?

Hocam artı olarak yukarıdaki arkadaş tlauncher gibi bir şey dedi. O Star Wars DLC'sini o Tlauncher'e yükleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

1. soruna gelirsek evet haklısın çok pahalı ve bir tek oradan indirebilirsin.

2. soruna gelirsek o Java Edition. Star Wars DLC paketi sadece Windows 10 editions da var. Arkadaşın dediği tlauncherden oynarsan hem korsan Java Edition oynarsın hem de DLC paketini alamazsın ki bunu önermem.

1. soruna gelirsek evet haklısın çok pahalı ve bir tek oradan indirebilirsin.

2. soruna gelirsek o Java Edition. Star Wars DLC paketi sadece Windows 10 editions da var. Arkadaşın dediği tlauncherden oynarsan hem korsan Java Edition oynarsın hem de DLC paketini alamazsın ki bunu önermem.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama peki Java edition'a başka mod veya map yükleyebilir miyim? Ve Tlauncher gibi Win10 edition var mı? Akşam rahatsız ettim kusura bakmayın :)

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama peki Java Edition'a başka mod veya map yükleyebilir miyim? Ve tlauncher gibi Windows 10 Edition var mı? Akşam rahatsız ettim kusura bakmayın :)

Java'nın mod desteği aşırı fazla. Artısı da o işte.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama peki Java Edition'a başka mod veya map yükleyebilir miyim? Ve tlauncher gibi Windows 10 Edition var mı? Akşam rahatsız ettim kusura bakmayın :)

Java Edition'a çıkan modları yükleyebilirsin. Windows 10 Edition'u sadece Microsoft Store'den edinebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı