Çözüldü Minecraft'ı mobil ve bilgisayar birlikte oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DreaminquE

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400F / SAPPHİRE Pulse RX 6600 / Asus Tuf B460-Plus / 16 GB DDR4 Xpg D30 Ram / Dark Diamond PRO 600w Kasa / 1 Tb Toshiba HDD / 250 GB Samsung EVO SSD.
Selam arkadaşlar. 2 adet telefon ve 1 adet bilgisayar ile aynı sunucuda Survival oynamak istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

İki cihazda güncel sürüm ve Bedrock sürümünü oynarsa ve iki cihazda Microsoft hesabından giriş yapmış olursa evet oynanabilir. "Arkadaşlar" bölümünde gözükür.

Çözüm zaten yazılmış fakat Java versiyonu içinde bir çözüm var. Şu anda tam olarak uygulamanın isminden emin değilim fakat bir tane uygulama telefonda Java versiyonu oynamanızı sağlıyor. Fazla kullanmadım ama kullandığım zaman elimde ortalama bir telefon vardı ve optimizasyon sıkıntısı çekmemiştim. Yalnız o bahsettiğim uygulama Launcher tarzı ve önce bir Minecraft Java versiyonu satın alınmış hesap ile giriş yapıp istediğiniz Minecraft sürümünü indirmeniz gerekiyor ardından misafir hesabı ile PC'deki gibi sadece username ile oynayabiliyor olmanız gerekiyor.

Çözüm zaten yazılmış fakat Java versiyonu içinde bir çözüm var. Şu anda tam olarak uygulamanın isminden emin değilim fakat bir tane uygulama telefonda Java versiyonu oynamanızı sağlıyor. Fazla kullanmadım ama kullandığım zaman elimde ortalama bir telefon vardı ve optimizasyon sıkıntısı çekmemiştim. Yalnız o bahsettiğim uygulama Launcher tarzı ve önce bir Minecraft Java versiyonu satın alınmış hesap ile giriş yapıp istediğiniz Minecraft sürümünü indirmeniz gerekiyor ardından misafir hesabı ile PC'deki gibi sadece username ile oynayabiliyor olmanız gerekiyor.

Evet sizin dediğiniz gibi yaptım çok işime yaradı ismini vermek uygun değil bu forumda. Teşekkür ederim. Konuya yorum yapmadığım halde çözüldü işaretlenmesi enterasan :)

Java sunucu kurun ücretsiz geçici sunucu kurma mevcut veya localde bir sunucu kurabilirsiniz aynı ağda iseniz . Mobilden pojav launcher isimli uygulama telden minecraftta girmenizi sağlar pc zaten normal şekilde bağlanacak

Artı -1 Eksi
Selam arkadaşlar. 2 adet telefon ve 1 adet bilgisayar ile aynı sunucuda Survival oynamak istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

Bedrock'ta oynarsanız oynayabilirsiniz.

H

Hmcl pe vardı onu kullanmıştım diğer Launcher'lara göre daha yüksek FPS veriyordu onu öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı