Minecraft'ı nereden alabilirim?

Hocam bedrock kesinlikle tavsiye ederim. Microsoft Store'de var kaç yıldır düzenli Minecraft oynayan biri olarak Java'yı da Bedrock'u da kullandım.
Bedrock'un yararları:
1-gayet iyi mükemmel optimizasyon 64 öbek -görüş mesafesi olarak Türkçe yazmak istedim- oynuyorum ve FPS sıkıntısı çekmiyorum.
2- dünya oluşturma ve dünya yükleme konusunda ciddi manada Java'nın önünde hiçbir şekilde kasma donma FPS sıkıntısı yok.
3-en sevdiğim kısım Online oynamak aşırı basit arkadaş ekliyorsunux Xbox Game Bar'dan ve 0 laglı şekilde oynuyorsunuz tamamen 0 lag dediğim gibi çok rahat ve çok eğlenceli.
4- 0 laglı olan sunucular, hunger Games skywars ve hiç lag yok çok güzel bir şey gerçekten çok akıcı
Bedrock'un eksiklikleri.
1-combat, savaş mekanikleri olarak biraz değişik. Balta Java'daki kadar kritik vurmuyor mesela. Saldırı hızları arasından fark var, ben Java'daki combatı daha çok seviyorum mesela ama bedrock daha da kolaylıklar sunuyor.
2-menüsü Java kadar detaylı değil ve F3'e basınca Java'daki gibi gelişmiş bilgiler çıkmıyor, sadece koordinat gösterme var. Menüden Java gibi her şeyi seçip düzenleyemiyorsun.
3-serverlerde çok az olsa da hile var.
Sonuç:
Arkadaşlarınla oynayacaksan, kendi kendine oynayacaksan bedrock al. Optimizasyonu incelikleri dünya daha güzel ve Online olsun offline olsun kolaylık sağlar sana ve parasına kesinlikle değer, mod eklemesi de Java'ya göre daha kolay. Ama ben kod yazmak istiyorum hem oyun oynayıp hem de Java üstünden düzenleme yapacağım diyorsan Java al. Ama şunu da ekleyeyim bir kere bedrock oynayan geri Java'ya dönemiyor gerçekten çok güzel.

Hocam bedrock kesinlikle tavsiye ederim. Microsoft Store'de var kaç yıldır düzenli Minecraft oynayan biri olarak Java'yı da Bedrock'u da kullandım.
Bedrock'un yararları:
1-gayet iyi mükemmel optimizasyon 64 öbek -görüş mesafesi olarak Türkçe yazmak istedim- oynuyorum ve FPS sıkıntısı çekmiyorum.
2- dünya oluşturma ve dünya yükleme konusunda ciddi manada Java'nın önünde hiçbir şekilde kasma donma FPS sıkıntısı yok.
3-en sevdiğim kısım Online oynamak aşırı basit arkadaş ekliyorsunux Xbox Game Bar'dan ve 0 laglı şekilde oynuyorsunuz tamamen 0 lag dediğim gibi çok rahat ve çok eğlenceli.
4- 0 laglı olan sunucular, hunger Games skywars ve hiç lag yok çok güzel bir şey gerçekten çok akıcı
Bedrock'un eksiklikleri.
1-combat, savaş mekanikleri olarak biraz değişik. Balta Java'daki kadar kritik vurmuyor mesela. Saldırı hızları arasından fark var, ben Java'daki combatı daha çok seviyorum mesela ama bedrock daha da kolaylıklar sunuyor.
2-menüsü Java kadar detaylı değil ve F3'e basınca Java'daki gibi gelişmiş bilgiler çıkmıyor, sadece koordinat gösterme var. Menüden Java gibi her şeyi seçip düzenleyemiyorsun.
Sonuç:
Arkadaşlarınla oynayacaksan, kendi kendine oynayacaksan bedrock al. Optimizasyonu incelikleri dünya daha güzel ve Online olsun offline olsun kolaylık sağlar sana ve parasına kesinlikle değer, mod eklemesi de Java'ya göre daha kolay. Ama ben kod yazmak istiyorum hem oyun oynayıp hem de Java üstünden düzenleme yapacağım diyorsan Java al. Ama şunu da ekleyeyim bir kere bedrock oynayan geri Java'ya dönemiyor gerçekten çok güzel.
Asıl Java oynayan bidaha bedrock dönemiyor "bence".

Bedrock'un yararları:
4- 0 laglı olan sunucular, hunger Games skywars ve hiç lag yok çok güzel bir şey gerçekten çok akıcı.
Bedrock'un eksiklikleri.
Sonuç:

Java'nın optimizasyonu rezalet. Ama bedrock da o Java'nın tadını vermiyor. Arkadaşlarla oynamak için daha ucuz olan bedrock iyi oluyor. Hem de bilgisayarlar da kasmıyor.

Java'nın optimizasyonu rezalet. Ama bedrock da o Java'nın tadını vermiyor. Arkadaşlarla oynamak için daha ucuz olan bedrock iyi oluyor. Hem de bilgisayarlar da kasmıyor.
Java ın optimizasyonu rezalet olsada yapabileceğimiz birsürü farm var. Bedrock da yapabileceğimiz farmlar sınırlı.

Hocam Java versiyonuna da Microsoft Windows 10 Edition versiyonuna da sahibim. Java olanı almanızı tavsiye ederim çünkü popüler sunucular orada ve o klasik Minecraft aslında Java sürümü. Java sürümünü Minecraft.net üzerinden tamamen güvenli alabilirsiniz ama eğer biraz daha ucuza alacaksanız Mağaza | Durmaplay üzerinden alabilirsiniz. Ben kendime birkaç ay önce buradan aldım ve bir ay önce de arkadaşıma hediye olarak yine buradan Minecraft aldım ve hala sorunsuz kullanıyoruz. 1-2 yıldan beri Durmaplay´i kullanıyorum ne Steam ne Origin ne de Minecraft´ta hiçbir sorun yaşamadım. Kod olarak veriyorlar kendi hesabınızda aktif ediyorsunuz, çalıntı söz konusu değil tamamen orijinal. Teslimat da bir o kadar hızlı.

Java'ın optimizasyonu rezalet olsa da yapabileceğimiz bir sürü farm var. Bedrock da yapabileceğimiz farmlar sınırlı.

Katılıyorum, pvp konusunda da Java iyi ancak arkadaşlar için gerçekten bedrock çok daha uygun.
Hem az PC istiyor hem kolay server açılıyor ancak Java'da bir farklı tat veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı