Minecraft'ı nereden alabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    237,1 KB · Görüntüleme: 62
Java Edition ile diğerlerinin farkı ne?

Bedrock c++ dilinde kodlanmış versiyonudur. Daha ucuzdur, mekanikler farklıdır. Java'da eski sürümlere gidilebilirken bedrockda yapılmaz. Bedrock Java'dan çok daha optimizedir ancak buglar çoktur. Java'da bedrockdan çok daha fazla server vardır.

Arkadaşa Windows Edition önermek mi bilgili olmak oluyor? Windows Edition'ı almıştım pişman oldum hiç doğru düzgün bir şey yapılmıyor. Ya Java Edition alsın 230 liraya ya da hesap almasını önerdim.

230 TL değil

Ney 140TL Java 24 Euro 220TL. Windows 10 Edition 85TL'ye aldım şu an 85TL.

Java'ya mod falan yükleniyor güzel yanı o ama pahalı ondan dolayı diğeride alınabilir.

Merhaba!

Technopat'e katıldığımdan beri korsanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anladığım için bilgisayarımdaki bütün korsan oyunlar yerine orijinallerini indirdim fakat Minecraft hariç. O yüzden bu konuyu açtım. Minecraft'ı nere
Merhaba!

Technopat'e katıldığımdan beri korsanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anladığım için bilgisayarımdaki bütün korsan oyunlar yerine orijinallerini indirdim fakat Minecraft hariç. O yüzden bu konuyu açtım. Minecraft'ı nereden alabilirim? Kaç TL'ye alabilirim?
Alacaksanız Java Edition alın Windows 10 Edition kadar kötü arayüze sahip Minecraft yok. Arasında100TL oynuyor :) Windows 10 Edition 70 80 TL sanırım Java Edition ise 219 TL sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı