TennGbRaam Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #1 Başlıkta belirttiğim gibi RTX2070 ekran kartım var. Bir faydasını görelim madem dedim. Minecraft beta sürümünü indirdim fakat nasıl RTX açacağım vs bunları bilmiyorum. Ne indirmem lazım RTX'li MC oynamak için?
Başlıkta belirttiğim gibi RTX2070 ekran kartım var. Bir faydasını görelim madem dedim. Minecraft beta sürümünü indirdim fakat nasıl RTX açacağım vs bunları bilmiyorum. Ne indirmem lazım RTX'li MC oynamak için?
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Store'dan özel harita yüklemen lazım. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 2 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS TennGbRaam Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #4 Videodaki RTX özelliği nedense beni tatmin etmedi. Daha güzel bir şey bekliyordum Artı 0 Eksi
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 2 Aralık 2020 #5 Oyun kara kare ve bütün pikselleri sayabiliyorsunuz. Daha ne kadar iyi olabilir ki? Artı 0 Eksi
KS KS TennGbRaam Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #6 Ardaaa11 dedi: Oyun kara kare ve bütün pikselleri sayabiliyorsunuz. Daha ne kadar iyi olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Birkaç videoda sanki daha güzel gözüküyordu gibi geldi bunlara o yüzden. Artı 0 Eksi
Ardaaa11 dedi: Oyun kara kare ve bütün pikselleri sayabiliyorsunuz. Daha ne kadar iyi olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Birkaç videoda sanki daha güzel gözüküyordu gibi geldi bunlara o yüzden.