Minecraft'ın açılması çok uzun sürüyor

• Konuyu başlatan 001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.158

001

Femtopat
Yer
Grove Street, My Home.
Daha fazla  
Meslek
ballas çetesi avcılığı
Merhaba dostlar. Merakıma yenik düşüp başlıktaki konuyu size soracağım. Normalde, vanilla Minecraft'ın açılması yani Launcher'ın açılıp sonra da dünyanın oluşturulması uzun sürmüyor. Ama 50 - 60 ve üzeri mod yüklediğim zaman ise Minecraft menüsünün açılması için 20 dakika beklediğimi bilirim. HDD kullanıyorum ama sorunun onda olduğunu pek düşünmüyorum. Bu sizce neden oluyor? RAM'in yüzünden mi, HDD, ekran kartı yoksa işlemci mi? Soruyorum size a dostlar.

Ha bu arada. Ekran kartım vanilla Minecraft'ı rahatça oynatabiliyor. Eğer detayları isterseniz verebilirim.

Launcher orijinaldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen gerçek sisteminizi yazında sorununuzu çözelim.
Tamam abim

RADEON HD 6350 (ATI)

4 Gb RAM DDR3

500 Gb 7200 RPM HDD

I3-3220 3.Nesil işlemci
Modda sorun olabilir mi?
reis yutubırlarda açılıyor yav bizde sorun oluyor hep xd dünyayı kurup açıyorum ama neredeyse 1 saat falan sürüyor ne kadar yüklediğime bağlı

70 tane mod ile açılması mucize.

Java'yı güncelledin mi?
bak bunu hiç düşünmemiştim. Java 8' idi değil mi? Update 51 yüklüymüş bende.
Ne kadar komik olduğunuzu anlatmama gerek yok sanırım. Raporladım moderatör arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
afedersinizde bir yerinize battı sanırım. sizin güzel ironinize güzel bir şekilde yanıt verdim. zorunuza giden yer neresidir? He eğer çiğnediğim bir kural var ise direk rapor atmadan güzel bir şekilde anlatabilirsiniz. (Tabi bana Yazdığıysanız)

Son düzenleme:
50 60 modu okumamıştım oyunun açılması mucize konu kilitlenebilir.

RAM'den kaynaklanabilir açılırken çok fazla RAM kullanır MC. Ben 16 GB RAM ile oynayamıyorum hocam siz nasıl 4 GB ile oynayacaksınız?

Zaten 4 GB RAM ile 60 modlu paketler direk açılmıyor. Konu troll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…