Minecraftity.com Premium Almak İçin Güvenilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kardeşime Minecraft premium satın alacağım ama kendi sitesinde biraz pahalı. Forumda konu açtım hesabını satan var mı diye satan kimse çıkmadı; Ben de İsmetRg'nin önerdiği siteden premium alsam bir sorun olur mu ?

Paketler bunlar:
MP899k.jpg

21.90 TL'lik paketi alıcağım. Orada her türlü bilgi değiştirilebiliyor diyor alınca sorun çıkmaz değil mi?

Lütfen Minecraft'ı kendi sitesinden alın yada sorgulamadan güvenilmez demeyin zaten yeterli bütçem olsa böyle sitelere başvurmam direk kendi sitesinden alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın böyle sitelere güvenmeyin. :dur: Sonra ortada kalırsınız, Minecraft.Net'ten satın alın. (y)

Sakın böyle sitelere güvenmeyin. :dur: Sonra ortada kalırsınız, Minecraft.Net'ten satın alın. (y)
Galiba ben derdimi anlatamıyorum size. Bütcem düşük olduğu için öyle sitelere güveniyorum zaten bütcem olsa sormam bile.

Hocam zaten İsmet'e para verip reklamını yaptırıyorlar yani zaten çoğu kanalda da işler böyle dönüyor örneğin kanal sahibinin cebine firma biraz para koyuyor sonra bu ürünü öv diyor zaten adam parasını aldığı için öve öve anlatıyor. Ama bu siteye güvenebilirsiniz fakat satın aldıktan sonra müşteri memnuniyeti sıfır, o yüzden kimse tavsiye etmiyor.

Galiba ben derdimi anlatamıyorum size. Bütcem düşük olduğu için öyle sitelere güveniyorum zaten bütcem olsa sormam bile.
Bizde önermiyoruz diyoruz zaten. o_O Bütçeniz düşükse almayın, para biriktirin. Sizi zorlayan yok, çok meraklıysanız alın. Sonra paranız çöpe gitsin. :mad:

Birincisi size teslim edilecek hesaplar kırılmış yani hacklenmiş hesaplardır. Bu hesaplar sahiplerinin haberi olmadan şifresi çalınmış hesaplardır. Bu sebepten dolayı bu siteye güvenmeyin ve kimseye önermeyin! Elinize hesabı verecekler 2-3 gün geçecek hesabın şifresi veya başka bir şeyi değişecek; Siz de döne döne bu adamları arayacaksınız fakat bulamayacaksınız.

Birincisi size teslim edilecek hesaplar kırılmış yani hacklenmiş hesaplardır. Bu hesaplar sahiplerinin haberi olmadan şifresi çalınmış hesaplardır. Bu sebepten dolayı bu siteye güvenmeyin ve kimseye önermeyin! Elinize hesabı verecekler 2-3 gün geçecek hesabın şifresi veya başka bir şeyi değişecek; Siz de döne döne bu adamları arayacaksınız fakat bulamayacaksınız.
Biri gelip anlatsın diye bekliyordum. Güvenmeyin böyle sitelere. (y)

Kardeşim oradan premium aldım ama bana premium gelmedi 22 tl'm boşa gitti . Hakkım haram olsun lanet olsun onlara! Ben yandım sen de yanma. Allah için !/! İllahi premium tutkunuysan ve özelliklerini değitirmek istiyorsan harçlık alıyorsan az bile alsan 1-2 ya da 3 ay bile biriktirsen premium sahibi olursun kardeşim. Ya da bayramda para biriktir lütfen uyarıyorum sakın minecraftityden ya da minecraftsatinaldan premium alma ! 25 tl kontör almıştım ! Kendi harçlığımla biriktirdiğim parayı kaybettiğim için üzülüyorum ben onun yerine bir cs:go ya da biraz üstüne ekleyip rust falan alabilirdim . Paranı biriktir minecraft.net'den al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı