Ben de ondan bahsediyorum zaten. Arkadaşınızla konuşun, akıllanacak gibi durmuyorsa yapabilecek bir şey var mı? Hayır, kendisiyle oyun oynamayabilirsin.
Skript eklentisini kur ve şu adımları takip et:
plugins > Skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim.sk" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
on command "gamemode": //Gamemode yerine yasaklamak istediğin bir komutu yaz.
send "Unknown command. Type "/help" for help." to player
cancel event
Bu Skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden gamemode'a geçemediğini sanacak.
Plugins > skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim. SK" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
send "Unknown command. Type "/help" for help." to player.
cancel event
Bu skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden Gamemode'a geçemediğini sanacak.
plugins > Skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim.sk" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
send "Unknown command. Type "/help" for help." to player
cancel event
Bu Skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden gamemode'a geçemediğini sanacak.
Agamla Minecraft oynarken server açıyoruz fakat ikimizden biri kesin hile yapıyor "GM'den 64X stack ok, bedrock a kapatma öldürmeye çalışmalar falan" (ben çok daha azalttım hile kullanmamı). Psikolojik olarak ne desem doğrudur sizce?
Agamla Minecraft oynarken server açıyoruz fakat ikimizden biri kesin hile yapıyor "GM'den 64X stack ok, bedrock a kapatma öldürmeye çalışmalar falan" (ben çok daha azalttım hile kullanmamı). Psikolojik olarak ne desem doğrudur sizce?