Minecraft'ta arkadaşımın güvenini nasıl kazanabilirim?

Teleportlanmak ve yağmuru kapatmak falan gerekiyor. Log olayını bilmiyorum zaten oyun içi hileden bahsettim 3. parti yazılım değil.
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Arkadaşınızla konuşun, akıllanacak gibi durmuyorsa yapabilecek bir şey var mı? Hayır, kendisiyle oyun oynamayabilirsin.

Skript eklentisini kur ve şu adımları takip et:
plugins > Skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim.sk" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
on command "gamemode": //Gamemode yerine yasaklamak istediğin bir komutu yaz.
    send "Unknown command. Type "/help" for help." to player
    cancel event

Bu Skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden gamemode'a geçemediğini sanacak.

Son düzenleme:

Mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
knk burada send kısmından sonra mesaj olak istediğini yazabilirsin yani örnek vereyim

Kod:
on command "gamemode": //Gamemode yerine yasaklamak istediğin bir komutu yaz.
    send "Kardeşim kaç kere uyardım hile yapma diye" to player
    cancel event

Bunun gibi birşey yazıp hem oyundan çıkmamasını salarsın hemde komik bişey yazarsan makarasyon olur aranızda

Siz hile kullanmayın, kullanırsa çıkın oyundan. Sunucuyu kapatıp oynamıyorum ben diyebilirsiniz. Elinde sonunda vazgeçer.

Uzaktan eğitimde agalarla birbirimizi nasıl toxiclediğimizi hatırladım eğlenceli oluyorsa boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…