Minecraft'ta arkadaşımın güvenini nasıl kazanabilirim?

Skript eklentisini kur ve şu adımları takip et:
plugins > Skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim.sk" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
on command "gamemode": //Gamemode yerine yasaklamak istediğin bir komutu yaz.
    send "Unknown command. Type "/help" for help." to player
    cancel event

Bu Skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden gamemode'a geçemediğini sanacak.

Son düzenleme:
Plugins > skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim. SK" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
 send "Unknown command. Type "/help" for help." to player.
 cancel event

Bu skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden Gamemode'a geçemediğini sanacak.

Mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
plugins > Skript > scripts konumuna geldikten sonra "isim.sk" adında bir dosya aç ve o dosyanın içine şu kodları yapıştır:
Kod:
    send "Unknown command. Type "/help" for help." to player
    cancel event

Bu Skript sayesinde arkadaşın bir hata yüzünden gamemode'a geçemediğini sanacak.
knk burada send kısmından sonra mesaj olak istediğini yazabilirsin yani örnek vereyim

Kod:
    send "Kardeşim kaç kere uyardım hile yapma diye" to player
    cancel event

Bunun gibi birşey yazıp hem oyundan çıkmamasını salarsın hemde komik bişey yazarsan makarasyon olur aranızda

Agamla Minecraft oynarken server açıyoruz fakat ikimizden biri kesin hile yapıyor "GM'den 64X stack ok, bedrock a kapatma öldürmeye çalışmalar falan" (ben çok daha azalttım hile kullanmamı). Psikolojik olarak ne desem doğrudur sizce?

Siz hile kullanmayın, kullanırsa çıkın oyundan. Sunucuyu kapatıp oynamıyorum ben diyebilirsiniz. Elinde sonunda vazgeçer.

Agamla Minecraft oynarken server açıyoruz fakat ikimizden biri kesin hile yapıyor "GM'den 64X stack ok, bedrock a kapatma öldürmeye çalışmalar falan" (ben çok daha azalttım hile kullanmamı). Psikolojik olarak ne desem doğrudur sizce?
Uzaktan eğitimde agalarla birbirimizi nasıl toxiclediğimizi hatırladım 😂 eğlenceli oluyorsa boşver

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı