S SiLaH Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Ben bir Aternos sunucusunda farm yaptım. AFK kalmam lazım. Bilgisayarı kapatsam bile sunucuda AFK bir bot gibi bir şey bırakmam mümkün mü?
Ben bir Aternos sunucusunda farm yaptım. AFK kalmam lazım. Bilgisayarı kapatsam bile sunucuda AFK bir bot gibi bir şey bırakmam mümkün mü?
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #11 SiLaH dedi: Bunun sunucuda AFK kalmaktan bir farkı yok. Server'ı kapatması benim için sorun değil. Açık tuttuğu süre bana yeter. Ama banladığını söylediğin için sağ ol. Denemeyeceğim. Amacım sunucuyu 7/24 açık bırakmak değil. Farmdan eşya kasacak kadar kalmasını sağlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam söylemeyi unutmuşum falixnodes kullanırken VPN gerekiyor (sadece panel için). Artı 0 Eksi
SiLaH dedi: Bunun sunucuda AFK kalmaktan bir farkı yok. Server'ı kapatması benim için sorun değil. Açık tuttuğu süre bana yeter. Ama banladığını söylediğin için sağ ol. Denemeyeceğim. Amacım sunucuyu 7/24 açık bırakmak değil. Farmdan eşya kasacak kadar kalmasını sağlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam söylemeyi unutmuşum falixnodes kullanırken VPN gerekiyor (sadece panel için).