Minecraft'ta çöl yok

arif0

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft Windows 10 Edition (bedrock) oynuyorum sürümüm 1.18.12. 16000 blok dur gidiyorum yeşil boya yapmam lazım (kaktüs ile) çöl yok, bayağı bulamıyorum. Ya da başka bir yolu var mı yeşil boya yapmanın yosun vs. gibilerini denedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile olarak saymayacaksanız /locatebiome ile bakabilirsiniz.
Bedrock sürümünde var mı bu komut bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır.

Minecraft Windows 10 Edition (bedrock) oynuyorum sürümüm 1.18.12. 16000 blok dur gidiyorum yeşil boya yapmam lazım (kaktüs ile) çöl yok, bayağı bulamıyorum. Ya da başka bir yolu var mı yeşil boya yapmanın yosun vs. gibilerini denedim olmadı.

Farklı biyomlara rastladıysan oluşumda bir sıkıntı yoktur. Şans işidir illa o biyom oluşacak diye bir şey yok. Oluşma şansı %99 bile olsa %1'lik ihtimalle oluşmayabilir. İllaki oluşmuştur şansına denk gelmemiştir.

Hile olarak saymayacaksanız /locatebiome ile bakabilirsiniz.
Bedrock sürümünde var mı bu komut bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır.

Hile yapamam hocam başarım için açtım dünyayı.
Farklı biyomlara rastladıysan oluşumda bir sıkıntı yoktur. Şans işidir illa o biyom oluşacak diye bir şey yok. Oluşma şansı %99 bile olsa %1'lik ihtimalle oluşmayabilir. İllaki oluşmuştur şansına denk gelmemiştir.

Hocam farklı biyomlara denk geliyorum ama belli biomlar sürekli kendini tekrar ediyor.

Hile yapamam hocam başarım için açtım dünyayı.
O zaman seed'i alıp başka bir dünyada çalıştırın bu komutu. Eziyet çekmenizin manası yok.

Sanırım yosunla da oluyordu. Emin değilim ama denemenizi öneririm.

Geri yükle silip oluyor +1 bende oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı