Minecraft'ta çok ucuza zümrüt elde etme nasıl yapılır?

Brjokabralis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Çok basit bir şekilde otomatik köylü yapan düzeneğimi düzelttikten sonra bir köylü ticaret merkezi kurmaya başlayacağım. Fakat bundan önce yaptığım gibi bu sefer asıl alışveriş yapacağım köylüleri zombi yapıp iyileştirmeyeceğim. 5 tane köylü hapsettim. Bunlar okçular ve çubuk karşılığında zümrüt veriyorlar. 32 çubuk karşılığında 1 zümrüt. Fakat bunları zombiye çevirir ve sonrasında iyileştirirsem kesinlikle daha az çubuğa daha çok zümrüt alacağım. Benim amacım bu 5 köylüden de 1 çubuğa 1 zümrüt almak. Bunun için kaç kere bu köylüleri zombiye çevirmem ve iyileştirmem gerekiyor? Minecraft Wiki'den okuduğum bilgilere göre 5 altın elma, yani 5 iyileştirmeden sonra değerli eşyaların değerini %100 olarak indiriyorlar. Yani 1 zümrüt, veya 1 çubuğa düşüyor. Fakat çubuğu değerli eşya olarak kabul ediyor mu bir fikrim yok. Fakat SB737 adlı YouTuber yapmıştı bunu. Birkaç kere okçuyu iyileştirdi ve 1 çubuk karşılığında 1 zümrüt aldı.

Şimdi bu iyileştirmeleri 5 köylüye yapacağımı, ve hepsinden 1 çubuğa 1 zümrüt verene kadar yapacağıma göre toplam kaç altın elmaya ihtiyacım olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir tavsiye veriyim. Youtube üzerinden "Village Farm" aratırsanız bu sistemden çok daha basit ve karlı bir ticaret yaparsınız. Bu sistemden çok fazla şekilde zümrüt kasabilirsiniz. Ardından köylü çiftleştirme sistemi ile köylüleri çoğaltıp her birine farklı bir görev verip seviyelerini son seviyeye getirdikten sonra yine zümrüt kazanıp bir çok kaliteli eşyaya sahip olabilirsiniz.

Farklı bir tavsiye veriyim. Youtube üzerinden "Village Farm" aratırsanız bu sistemden çok daha basit ve karlı bir ticaret yaparsınız. Bu sistemden çok fazla şekilde zümrüt kasabilirsiniz. Ardından köylü çiftleştirme sistemi ile köylüleri çoğaltıp her birine farklı bir görev verip seviyelerini son seviyeye getirdikten sonra yine zümrüt kazanıp bir çok kaliteli eşyaya sahip olabilirsiniz.
''Village Farm'' arattım fakat köylü besleme ve baskın sistemleri buldum. Baskınlar için bir sistem kuracağım ileride, özellikle ölümsüzlük totemi için. Fakat bir yandan zümrüt verdiklerini de biliyorum. Yine de 1 çubuk karşılığında 1 zümrüt alabileceğim köylüler varken bir baskına uğraşmaya değer midir?

Baskın falan yok. Sanırsam yanlış videoya bakmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi biraz daha geliştirip köylüleri çiftleştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı