Minecraft'ta creeper farmı çalışmıyor

Bu farm Aternos'ta çalışır mı peki?

Ben şu an aternosta çalıştırıyorum. Sen etrafta genel olarak az mob doğuyor diyorsun, bunu önceden ben de yaşadım, bazen geceleri hiç mob doğmuyordu(aternosta). Bu farmın sorun çıkarma olasılığı daha düşük o yüzden öneririm. Ama gökyüzüne, yerden çok yükseğe yap.

Aynı farmi bende yapmıştım bende de çalışmamıştı fakat bir süre sonra farmi kontrol ettiğimde çalışmaya başlamıştı belki ekledigin pluginlerden dolayı çalışmıyor olabilir.

Aternos sunucusunda mı yapmıştınız?

Aternos sunucusunda mı yapmıştınız?

Evet arkadaşım la beraber oynuyorduk farmi yaptıktan sonra bayağı beklemiştik çalışmamıştı boşuna yaptık farm çalışmıyor diye ümidi kesmiştik fakat bir süre sonra Fatma baktığımda çalışmaya başlamıştır.

AFK yerini kaç blok yukarı yapmıştınız?

Hatirlamiyorum ama farmin çalışmadığını fark ettikten sonra farmi kırıp içini bir gezmistik.

Sunucudan oynadığımız için galiba AFK yerini çok uzağa yapmamamız gerekiyormuş da emin olamadım. O yüzden acaba AFK yeri uzak olduğu için çalışmıyor olabilir mi?

Sunucudan oynadığımız için galiba AFK yerini çok uzağa yapmamamız gerekiyormuş da emin olamadım. O yüzden acaba AFK yeri uzak olduğu için çalışmıyor olabilir mi?

Ayarlar kısmında varlık mesafesi gibi bir ayar olacakti o mesafeyi arttırmayı dene eğer AFK alanın o mesafenin dışında kalıyorsa farm çalışmaz.

Varlık mesafesini 100'de kullanıyorum kaç blok uzağa yapsam çalışır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…