Arkadaşlar, ejderi yanlışlıkla wither III okuyla kafasından vurmuştum. Kafası düştü. Ne işime yarayabilir, söyleyebilir misiniz? Süs dışında tabii ki.
Arkadaşlar, ejderi yanlışlıkla wither III okuyla kafasından vurmuştum. Kafası düştü. Ne işime yarayabilir, söyleyebilir misiniz? Süs dışında tabii ki.
Kask bölümünde giyebilirsiniz hocam. Süs ve kıyafet haricinde başka bir kullanım amacı yok.
Nadir değilmi o zamanEmin misin birkaç deneyde falan kullanılıyormuş sanki.
Kask bölümünde giyebilirsiniz hocam. Süs ve kıyafet haricinde başka bir kullanım amacı yok.
Emin misin birkaç deneyde falan kullanılıyormuş sanki.
Nadir değil mi o zaman.
Yine de sağ olun bir de PS 4 konsolunda itemi sol ele alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz?
Eki Görüntüle 2163752
Olmadi hocam.
Hocam ben onu biliyorum eşyayı sol ele X bassamda olmuyor oraya sadece kalkan ve totem konuluyor.
Kusura bakma hocam sizin de vaktinizi alıyorum ne kadar teşekkür etsem az gerek yok zaten.
Saol kardeşim kendine iyi bakKusurumu olur hocam? Burada amacımız birbirimize yardım etmek. Şimdi ise koyamamanızın tahmini nedenini size söyleyim. Doğru hatırlıyorsam PlayStation'da sadece belli eşyaları sol ele alabiliyorduk. Örnek olarak; totem, harita ve kalkan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.