Minecraft'ta fare çift tıklıyor

İşletim sistemi
Windows 10

porgola

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bu hata sadece Minecraft'ta ve sağ tık da oluyor yani sol tık veya mouse de sıkıntı yok.
Minecraft'da her 2-3 kere sağ tıkladığımda sonraki tıklayışım çift tıklıyor bu çok sıkıntı yaratıyor. Çünkü ben deli gibi Build yapan biriyim, serverlerde eskiden spawn noktaları gibi yerleri yaparken bu sorundan dolayı artık girip oynayayım desem ev bile yapamaz oldum. Bir blok koyacağım 2 kere tıklıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin sağ click artık ömrünü tamamlamış gibi görünüyor.
Benim eski mouseda da böyle olmuştu ama o sol Click'te idi. Çok jitter yapıyordum. Çok tıklamaktan oluyor.

Senin sağ click artık ömrünü tamamlamış gibi görünüyor.
Benim eski mouseda da böyle olmuştu ama o sol Click'te idi. Çok jitter yapıyordum. Çok tıklamaktan oluyor.
bak knk yazdım orda kocaman sorun minecraftta oluyor birtek mousede veya pc de bsi yok
Mouse Test - Test Your Mouse Keys | OnlineMicTest

Bu siteden farenizi test edin. Eğer burada da bir kez tıklasanız bile 2-3-4 kez bastığınız tuşun ışığı yanıp sönüyorsa sorun farenizdedir. Ömrünü tamamlamış olabilir.
denedim bir sorun yok
sadece minecraftta oluyor

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı