L lahmacun65 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 30 9 Nisan 2023 #21 MrZeusBeys dedi: Nese Launcher'den devam. T Launcher'e nasıl RAM vereceğiz? Genişletmek için tıkla... Hangi launcher ı kullanıyorsunuz?
MrZeusBeys dedi: Nese Launcher'den devam. T Launcher'e nasıl RAM vereceğiz? Genişletmek için tıkla... Hangi launcher ı kullanıyorsunuz?
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #22 lahmacun65 dedi: Hangi launcher ı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Xlauncher X=T
L lahmacun65 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 30 9 Nisan 2023 #23 MrZeusBeys dedi: Xlauncher X=T Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz.
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #24 lahmacun65 dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kanka ne yapalım?
J4KA Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #25 MrZeusBeys dedi: Selam. Ben Minecraft'ta 10 FPS alıyorum. FPS arttirmam lazım. Texture pack olur, LabyMod gibi şeyler olur, her şey olur. Yeter ki FPS artsın. Genişletmek için tıkla... Sodium indirin. Çok işe yarıyor.
MrZeusBeys dedi: Selam. Ben Minecraft'ta 10 FPS alıyorum. FPS arttirmam lazım. Texture pack olur, LabyMod gibi şeyler olur, her şey olur. Yeter ki FPS artsın. Genişletmek için tıkla... Sodium indirin. Çok işe yarıyor.
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #26 J4KA dedi: Sodium indirin. Çok işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı desteklemiyor hem de OptiFine ile aynı.
J4KA dedi: Sodium indirin. Çok işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı desteklemiyor hem de OptiFine ile aynı.
J4KA Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #27 MrZeusBeys dedi: Ekran kartı desteklemiyor hem de OptiFine ile aynı. Genişletmek için tıkla... Değil bence.
MrZeusBeys dedi: Ekran kartı desteklemiyor hem de OptiFine ile aynı. Genişletmek için tıkla... Değil bence.
L lahmacun65 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 30 9 Nisan 2023 #28 MrZeusBeys dedi: Kanka ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Minecraft almak için indirim kovalayın bu yaz 80tl olmuştu (java+bedrock ) orijinal launcher kullanırsanız fpsiniz daha iyi olur.
MrZeusBeys dedi: Kanka ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Minecraft almak için indirim kovalayın bu yaz 80tl olmuştu (java+bedrock ) orijinal launcher kullanırsanız fpsiniz daha iyi olur.
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #29 J4KA dedi: Değil bence. Genişletmek için tıkla... Ama ekran kartı desteklemiyor.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 9 Nisan 2023 #30 MrZeusBeys dedi: Selam. Ben Minecraft'ta 10 FPS alıyorum. FPS arttirmam lazım. Texture pack olur, LabyMod gibi şeyler olur, her şey olur. Yeter ki FPS artsın. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümü ve launcher?
MrZeusBeys dedi: Selam. Ben Minecraft'ta 10 FPS alıyorum. FPS arttirmam lazım. Texture pack olur, LabyMod gibi şeyler olur, her şey olur. Yeter ki FPS artsın. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümü ve launcher?