Goleo
Hectopat
Daha fazla
Özel gökyüzünü (Custom sky) aç, gökyüzünü (sky) kapat.
Yanlış anlamisim ben, yukledigin paket normal dunya icindir buyuk ihtimal. Skyblock için uygun olmayabilir.
Büyük ihtimal bir texture pack ve baktığı yer boşluk. Onun dışında shader yükleyebilirsiniz gerçekçilik için. Dürüst olmak gerekir ise sorununuzu tam olarak anlamadım.
Büyük ihtimal shop. Dünyası, blokları, hayvanları vb. olan bir oyunda böyle bir şey yapmak imkansız.Merhaba oyundaki görüntüyü ilk ekrandaki gibi yapmak istiyorum.
Özel Gökyüzünü (Custom Sky) aç, Gökyüzünü (Sky) kapat.Eki Görüntüle 867646Video ayarlarından detaylara girin ve gökyüzünü kapatın. Optifine yüklüdür diye tahmin ediyorum.
Büyük ihtimal shop. Dünyası, blokları, hayvanları vb. olan bir oyunda böyle bir şey yapmak imkansız.
Özel gökyüzünü (Custom sky) aç, gökyüzünü (sky) kapat.
Yanlış anlamisim ben, yukledigin paket normal dunya icindir buyuk ihtimal. Skyblock için uygun olmayabilir.
Büyük ihtimal bir texture pack ve baktığı yer boşluk. Onun dışında shader yükleyebilirsiniz gerçekçilik için. Dürüst olmak gerekir ise sorununuzu tam olarak anlamadım.
Eki Görüntüle 867646video ayarlarından detaylara girin ve gökyüzünü kapatın. OptiFine yüklüdür diye tahmin ediyorum.
Optifine yüklü mü?Kanka bir yardım etsem bende detaylar kısmı falan yok seçme yeri falanda yok sadece chunklar falan var video ayaŕlarında Riseclientte oluyor ama kendi Minecraft orijinal Launcher'inde olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.