Çözüldü Minecraft'ta görüntü bozulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ItsWisehan

Decapat
Aşağıda eklediğim resimde göründüğü gibi ilerideki görüntü biraz bozuk görünüyor (20-30 blok ötedeki çimenlerden bahsediyorum). Biraz NVIDIA Denetim Masası'yla oynadım ve bozdum galiba. Çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 2024-07-10_19.11.55.png
    2024-07-10_19.11.55.png
    1 MB · Görüntüleme: 89
Çözüm
Anzitropik filtrelemeden kaynaklı muhtemelen. Uygulama kontrollü veya direk 16X yapabilirsiniz. Ekran kartınız ortalama bir ekran kartı bile olsa çok rahat 16X değerini kaldıracaktır.
Ayrıca oyun içindeki video ayarlarından mipmap değerlerini kontrol edin 4X olması gerek.

Screenshot_1.png
Anzitropik filtrelemeden kaynaklı muhtemelen. Uygulama kontrollü veya direk 16X yapabilirsiniz. Ekran kartınız ortalama bir ekran kartı bile olsa çok rahat 16X değerini kaldıracaktır.
Ayrıca oyun içindeki video ayarlarından mipmap değerlerini kontrol edin 4X olması gerek.

Screenshot_1.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2248248
Hocam nvidia denetim masasındanki anistropic filtering değil de oyunun içindeki anistropic filtering ayarını açtım ve çözüldü. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı