N nubmehmetefe3561 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 Minecraft'ta herkes Steve olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Hocam sebebini bilmiyorum ama şimdi aynısını başka biri daha paylaşmış sizden kaynaklanan bir sorun değil muhtemelen. Artı 0 Eksi
Hocam sebebini bilmiyorum ama şimdi aynısını başka biri daha paylaşmış sizden kaynaklanan bir sorun değil muhtemelen.
KS KS N nubmehmetefe3561 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 Arkadaşım da öyle onun için yazdım. Artı 0 Eksi
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 nubmehmetefe3561 dedi: Arkadaşım da öyle onun için yazdım. Genişletmek için tıkla... He tm Artı 0 Eksi
Hasan Cankaya Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 55 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #5 nubmehmetefe3561 dedi: Minecraft'ta herkes Steve olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Multiplayer modda mı oluyor bu sorun? Artı 0 Eksi
nubmehmetefe3561 dedi: Minecraft'ta herkes Steve olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Multiplayer modda mı oluyor bu sorun?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.968 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #6 nubmehmetefe3561 dedi: Arkadaşım da öyle onun için yazdım. Genişletmek için tıkla... Genel bir problem gibi. Sizinkiyle birlikte açılan 3. konu. Artı 0 Eksi
nubmehmetefe3561 dedi: Arkadaşım da öyle onun için yazdım. Genişletmek için tıkla... Genel bir problem gibi. Sizinkiyle birlikte açılan 3. konu.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 12 Haziran 2022 #7 Oyunu yeniden yükleyin denmiş I see only Steve skins Can someone help me? I see on all servers only Steve skins www.cubecraft.net Artı 0 Eksi
Oyunu yeniden yükleyin denmiş I see only Steve skins Can someone help me? I see on all servers only Steve skins www.cubecraft.net
KS KS N nubmehmetefe3561 Femtopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #8 Hasan Cankaya dedi: Multiplayer modda mı oluyor bu sorun? Genişletmek için tıkla... Kendi dünyamda da yaşıyorum sorunu offlineda da oluyor. F 16 Fighting Falcon dedi: Oyunu yeniden yükleyin denmiş. I see only Steve skins Can someone help me? I see on all servers only Steve skins www.cubecraft.net Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Hasan Cankaya dedi: Multiplayer modda mı oluyor bu sorun? Genişletmek için tıkla... Kendi dünyamda da yaşıyorum sorunu offlineda da oluyor. F 16 Fighting Falcon dedi: Oyunu yeniden yükleyin denmiş. I see only Steve skins Can someone help me? I see on all servers only Steve skins www.cubecraft.net Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Hasan Cankaya Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 55 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #9 nubmehmetefe3561 dedi: Kendi dünyamda da yaşıyorum sorunu offlineda da oluyor. Genişletmek için tıkla... Tahminimce en son sürümlerde olan bir sorundur. Bir güncellemeden dolayı olmuş olabilir. Bu konu hakkında 3 adet başlık açılmış yani sizlik bir durum yok, sorun genel bir sorun. Hatayı düzeltmeleri pek de uzun sürmez merak etmeyin. Artı 0 Eksi
nubmehmetefe3561 dedi: Kendi dünyamda da yaşıyorum sorunu offlineda da oluyor. Genişletmek için tıkla... Tahminimce en son sürümlerde olan bir sorundur. Bir güncellemeden dolayı olmuş olabilir. Bu konu hakkında 3 adet başlık açılmış yani sizlik bir durum yok, sorun genel bir sorun. Hatayı düzeltmeleri pek de uzun sürmez merak etmeyin.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 12 Haziran 2022 #10 Texture Pack kullanıyorsanız texture pack'i kapatıp tekrar kontrol eder misiniz? Artı -2 Eksi