Minecraft'ta sürümler kısmı boş gözüküyor

İşletim sistemi
Windows 11
Ben direkt ismimi Berat diye girsem, offlinede başkasının hesabına girmiş mi olurum?
Hayır offline olduğu için 500 kişi aynı ismi yazıp girebilir.
Kardeşimin bilgisayarınin RAM 4GB idi yani çok fazla değil ona rağmen izni verince açılıyordu.
Minecraft yazısı ekranda kalıyor o dediiğin izni verdim.
İzini verdikten sonra . Minecraft dosyasını sildin mi? Yoksa oluşmadı mi olusmadiysa Youtube'den öğrenebilirsin o iş kolay Windows 8.1 iken kardeşimde de olmuştu o hata.
Ama şahsen TeamExtreme yerine SKlauncher daha güzel hem biraz daha performanslı çalışıyor.

Hayır offline olduğu için 500 kişi aynı ismi yazıp girebilir.

Kardeşimin bilgisayarınin RAM 4GB idi yani çok fazla değil ona rağmen izni verince açılıyordu.

İzini verdikten sonra . Minecraft dosyasını sildin mi? Yoksa oluşmadı mi olusmadiysa Youtube'den öğrenebilirsin o iş kolay Windows 8.1 iken kardeşimde de olmuştu o hata.
Ama şahsen TeamExtreme yerine SKlauncher daha güzel hem biraz daha performanslı çalışıyor.
.minecraft dosyasını sildm olmadı.

Technopat kullanıcıları: Korsan oyuna destek yok!
O sırada Technopat kullanıcıları:

Şahsen korsana destek veriyorum.
Ama bu konu Launcher ile ilgili belki satın almış da bu Launcher'den giriyor olabilir. Bakarsanız neredeyse çoğu korsan konusuna kilitlenmeden önce bir çözüm sundum öyle kilitlediler.

Minecraft'ta girdiğimde sürümler kısmına bakıyorum hiçbiri yok. %appdata%'den sildim olmadı
Kardeşim. Bir sürü minecraft client var. Teamextreme ve Tlauncher önermem. Salwyrr launcher kullan, Lunar client kullan, Badlion client kullan. Tabii bir premium hesabın varsa Badlion client ve Lunar client kullanabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı