Kanka çok basit yardımcı olayım mobilsen pcsende bir ayar vardır eğer gidip dünyayı düzenle kısmından oyuna girmeden hilelere izin ver seçeneğini kapalı yaparsan hile yapamaszın
anladım ben oynadığım dünyada kapatmak istemiştimBurayı anlamadım bende reis ama ordan çıkıp yine bikere tıklayıp tekrar oluştur dersen dünya ayarlarını tekrar değiştirerek yedek oluşturabilirsin ben ekran görüntüsü atarım
Eşyaların gidebilir fakat seed filan herşey yine aynı olurq
oluştururken hileleri açı aktif etmiştim keep inventory içinKapatılmıyor diye biliyorum.
Ayrıca hep Hile açman mümkün değil. Yerel Ağlardan açabiliyorsun. Dünya'na çık gir yap düzelir diye umuyorum.
Tamam. Dünya'na çık gir yap. Kapanır büyük ihtimalle.anladım ben oynadığım dünyada kapatmak istemiştim
Kapatamazsın o zaman.anladım ben oynadığım dünyada kapatmak istemiştim
oluştururken hileleri açı aktif etmiştim keep inventory için
denedim fakat hala hile yapabiliyorumTamam. Dünya'na çık gir yap. Kapanır büyük ihtimalle.
Kapatamazsın o zaman.
Şunu dener misin;
Dünya'na gir ve ESC bas, Yerel Ağda Paylaş kısmına gel, orada komutlara izin ver diye seçenek var, onu kapa, açılmaz bir daha.
Ha birde söylediğimi yaptıktan sonra konsolu açıp /gamemode survival yazarsan geçersin. İstediğin zaman gene hileleri aktif edebiliyorsun.
Konsolu açıp /gamemode survival yazdın mı?denedim fakat hala hile yapabiliyorum
Denedim fakat hala hile yapabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.