Çözüldü Minecraft'ta iki taraftan açılıp kapanan kapı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

peran

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft Java 1.16.5'te pistonlu iki taraftan açıp kapatılabilen yani 2 şalterle açıp kapatılabilen piston kapı yapmaya çalışıyorum. Nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Böyle yapınca diğer taraftan kapı açılmıyor yalnız. Arkadaş iki taraftan da açılıp kapanan istemiş.
Evet, bunu önceki mesajımda da bu sayede biri açıldığı zaman diğerinden bağımsız bir şekilde kapıyı açık/kapalı tutacak. biçminde yazmıştım. Tam anlaşılır olmamış sanırım, pardon

Şuan konu sahibinin istediği şeyi yapmayı deniyorum, tamamen yapınca videosunu yine atarım.

Video yükleniyor, bekleyin. Action!'ın bitrate'i sağ olsun 5 dakikalık kayıt 1GB

Buna benzer bir sistem uzun zamandır yapmadığım için acemiliğime geldi, ondan biraz uzun sürdü. Kusura bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bu tarz sistemler için düğme kullanmak şalterden çok daha iyi. Eğer açma/kapama mantığını anlamak istiyorsanız zaten ilk 1 dakika her şeyi özetliyor.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…