Minecraft'ta ilk hangi eşyaya Netherit basılmalı?

Bende aynı taktikle yapıyorum hocam yazdım zaten yukarıya. Ama ölme ve yanma problemleri oluyor o yüzden dedim.

Bende aynı taktikle yapıyorum hocam yazdım zaten yukarıya. Ama ölme ve yanma problemleri oluyor o yüzden dedim.

Kazmayla dümdüz kazmak çok vakit kaybettiriyor benden demesi yatak la arana 1 blok koy uzaklaş öyle patlat.

Balta ve göğüslüğe basacağım. 2 tane daha antik kalıntı bulursam 1 tane daha Netherit külçesi elde ediyorum. Onu neye basmamı tavsiye edersiniz? Aklımda pantolon veya kazma var.

Balta ve Göğüslük.
Balta ve göğüslüğe basacağım. 2 tane daha antik kalıntı bulursam 1 tane daha Netherit külçesi elde ediyorum. Onu neye basmamı tavsiye edersiniz? Aklımda pantolon veya kazma var.
Kazmaya bas.

Elitra kullandığım için ilk kazmaya basıyorum.

Maden yapıyorsanız kazma genelde savaşıyorsanız balta sonra da göğüslük.

Maden yapıyorsanız kazma genelde savaşıyorsanız balta sonra da göğüslük.
Hocam elmasla işim bitti. Fazladan stokladım. Netherit için de yatak patlatmam lazım. Onları bulduktan sonra Blaze kesmem lazım. Sanırım dediğiniz gibi balta ve göğüslüğe basacağım.

Hocam elmasla işim bitti. Fazladan stokladım. Netherit için de yatak patlatmam lazım. Onları bulduktan sonra Blaze kesmem lazım. Sanırım dediğiniz gibi balta ve göğüslüğe basacağım.
Balta ve göğüslük şuan en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…