Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Hocam ben kaynak paketi indiriyorum fakat bu winrar olarak değilde sıkıştırılmış dosya olarak indiriyor. Winrar olarak düzeltsem de olmuyor.
Hocam ben kaynak paketi indiriyorum fakat bu winrar olarak değilde sıkıştırılmış dosya olarak indiriyor. Winrar olarak düzeltsem de olmuyor.
Çözüm alpermen 29 Haziran 2024 Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın.
Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #11 Dxeal dedi: Hocam zaten WinRAR vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu Minecraft'ı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dxeal dedi: Hocam zaten WinRAR vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu Minecraft'ı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunun MC ile alakası yok. alpermen dedi: Bunun MC ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... 7ZIP yükleyerk deneyin. Artı 0 Eksi
Dxeal dedi: Hocam zaten WinRAR vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu Minecraft'ı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dxeal dedi: Hocam zaten WinRAR vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu Minecraft'ı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunun MC ile alakası yok. alpermen dedi: Bunun MC ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... 7ZIP yükleyerk deneyin.
KS KS Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #12 alpermen dedi: Bunun MC ile alakası yok. 7ZIP yükleyerk deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi . Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Bunun MC ile alakası yok. 7ZIP yükleyerk deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi .
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #13 Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın. Artı 0 Eksi Çözüm
Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın.
KS KS Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #14 alpermen dedi: Siz bu şekilde MC'ye atın. Genişletmek için tıkla... Hocam... Resource Pack'ler için WinRAR gerekmiyor muydu yav. Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Siz bu şekilde MC'ye atın. Genişletmek için tıkla... Hocam... Resource Pack'ler için WinRAR gerekmiyor muydu yav.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #15 Dxeal dedi: Hocam... Resource Pack'ler için WinRAR gerekmiyor muydu yav. Genişletmek için tıkla... Dene sen belki olur. Artı 0 Eksi
Dxeal dedi: Hocam... Resource Pack'ler için WinRAR gerekmiyor muydu yav. Genişletmek için tıkla... Dene sen belki olur.
KS KS Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #16 alpermen dedi: Dene sen belki olur. Genişletmek için tıkla... Oldu zaten. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #17 Dxeal dedi: Oldu zaten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cevap olarak işaretler misin? Artı 0 Eksi
KS KS Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #18 alpermen dedi: Cevap olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam işaretledim mi ? Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #19 Dxeal dedi: Hocam işaretledim mi? Genişletmek için tıkla... Yok işaretlemediniz. Artı 0 Eksi
KS KS Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #20 alpermen dedi: Yok işaretlemediniz. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi