Dxeal Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Hocam ben kaynak paketi indiriyorum fakat bu winrar olarak değilde sıkıştırılmış dosya olarak indiriyor. Winrar olarak düzeltsem de olmuyor.
Hocam ben kaynak paketi indiriyorum fakat bu winrar olarak değilde sıkıştırılmış dosya olarak indiriyor. Winrar olarak düzeltsem de olmuyor.
Çözüm alpermen 29 Haziran 2024 Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın.
Dxeal dedi: Yine sıkıştırılmış dosya olarak yüklendi. Genişletmek için tıkla... Siz bu şekilde MC'ye atın.
Isabellaa Zeptopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2024 #21 Dxeal dedi: Hocam zaten winrar vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu minecraftı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamalardan Winrarı varsayılan uygulama yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Dxeal dedi: Hocam zaten winrar vardı denedim böyle oldu daha sonra silip yükledim yine böyle oldu. Artı olarak eskiden böyle olmuyordu minecraftı silmiştim sonra tekrar yükledim ondan kaynaklı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamalardan Winrarı varsayılan uygulama yapmayı deneyin.