Minecraft'ta köylüler çiftleşmiyor

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
Çiftleşmiyorlar, ekmek verdim, saman balyası koydum olmuyor. Yatak koydum, kapı koydum, geceleri ekmek attım olmuyor yardım edin.

2024-09-05_14.46.30.png

Bir ağaç ve bu ağacın etrafına zil falan koy ağacı süsle toprağı kürekle şekillendir falan, köylülerin olduğu ortamı kendiliğinden oluşan stok köylere benzet o zaman çiftleşebiliyorlar(Dikkat garanti vermiyorum çiftleşmeyebilirler ama ben denemiştim şans eseri çatır çatır kendi kendilerine çiftleşiyorlardı köyü kendim yapmıştım.)

Çiftleşmiyorlar, ekmek verdim, saman balyası koydum olmuyor. Yatak koydum, kapı koydum, geceleri ekmek attım olmuyor yardım edin.

Eki Görüntüle 2303202
H-Hocam bence şuan çiftleşiyorlar..
1725537153642.png

Şaka bir yana, bildiğim kadarıyla 2 tane köylünüz varsa 3 tane yatak koymanız lazım. Ayrıca bol bol kapı da koymanız lazım.

Hocam ikisini hapsedin öncelikle. Hapsettiğiniz yere küçük bir tarla yapın ve gübre varili koyun. En az 3 4 tane yatak koyun. Ara sıra havuç, patates, buğday, buğday tohumu, ekmek gibi şeyler verin. Bir süre sonra çiftleşeceklerdir.

Ben bir kere yaşamıştım bende havuç vb gibi şeyler veriyordum yemiyordu mobgriefing'i true yapınca düzelmişti.
Hangi sürümde oynuyorsunuz?

H-hocam bence şu an çiftleşiyorlar.
Eki Görüntüle 2303220
Şaka bir yana, bildiğim kadarıyla 2 tane köylünüz varsa 3 tane yatak koymanız lazım. Ayrıca bol bol kapı da koymanız lazım.

Hocam ikisini hapsedin öncelikle. Hapsettiğiniz yere küçük bir tarla yapın ve gübre varili koyun. En az 3 4 tane yatak koyun. Ara sıra havuç, patates, buğday, buğday tohumu, ekmek gibi şeyler verin. Bir süre sonra çiftleşeceklerdir.

Daha fazla yatak koy, havuç ile çiftleştirmeyi dene.

Teşekkürler yardımlar için gerek kalmadı arkada balık farmında yarım saat AFK bıraktım köylüler respawn olmus sanırım veya zombi öldürmüş çünkü arkada golem doğmuş.

Evet zombi öldürmüş iceride çürük et var

H-Hocam bence şuan çiftleşiyorlar..
Eki Görüntüle 2303220
Onu hep yapıyorlardı :D

Ben bir kere yaşamıştım bende havuç vb gibi şeyler veriyordum yemiyordu mobgriefing'i true yapınca düzelmişti.
Hangi sürümde oynuyorsunuz?

Ekmeği falan envantere aldı zaten sorun bir gelişme yoktu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı